Reacția unui traficant de droguri în fața unei patrule de poliție. Avea geanta burdușită cu canabis

Joi, 14 Decembrie 2023, ora 12:40
2630 citiri
Reacția unui traficant de droguri în fața unei patrule de poliție. Avea geanta burdușită cu canabis
Traficantul avea geanta plină cu două kilograme de canabis FOTO Poliția Româna

Un traficant de droguri a avut o reacție puerilă în momentul în care a dat peste o patrulă de poliție, pe o stradă din Constanța. Omul a abandonat geanta de voiaj, în care se aflau peste două kilograme de canabis, și a încercat să fugă. Gestul a atras atenția agenților care l-au urmărit și prins. Ulterior a fost găsit și complicele traficantului.

”La data de 12 decembrie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat 4 percheziții domiciliare la locuințele a două persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Astfel, din cercetări a reieșit că, în luna noiembrie 2023, acestea ar fi deținut în vederea traficării peste 2 kilograme de muguri de canabis. La data de 21 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 4 Poliție au observat, pe o stradă din municipiu, un bărbat cu un comportament suspect, care s-a sustras la vederea polițiștilor, abandonând o geantă de voiaj, în interiorul căreia a fost descoperit drogul de mare risc”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

În cauză, au fost sesizați polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

Ulterior, în urma cercetărilor efectuate, bărbatul a fost identificat, existând bănuiala că în activitatea infracțională ar fi implicat un al doilea bărbat.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost depistate cele două persoane bănuite de comiterea faptelor, fiind descoperite și ridicate obiecte cu valoare probatorie.

La data de 12 decembrie a.c., procurorul de caz a dispus măsura preventivă a reținerii, pentru 24 ore, față de cei doi bărbați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, arată sursa citată.

Aceștia au fost conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 13 decembrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța a dispus arestarea preventivă a bărbaților, pentru 30 de zile.

O femeie din Constanța și-a violat fiica minoră timp de 4 ani. La abuz participa și partenerul ei
O femeie din Constanța și-a violat fiica minoră timp de 4 ani. La abuz participa și partenerul ei
O femeie de 31 de ani din judeţul Constanţa este cercetată, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa de 13 ani, împotriva voinţei sale, iar aceste fapte au avut loc în ultimii...
Maramureș: Polițist drogat, prins înainte să intre de serviciu. Ce măsuri au luat superiorii săi
Maramureș: Polițist drogat, prins înainte să intre de serviciu. Ce măsuri au luat superiorii săi
Un poliţist care urma să intre de serviciu în Şomcuta Mare, judeţul Maramureş, a fost testat pozitiv la substanţe interzise. El a fost retras din dispozitiv şi dus la spital pentru...
#canabis, #droguri, #traficanti de droguri, #Constanta, #politie , #trafic droguri