Louis van Gaal socheaza: Vrem sa fim campioni!

Vineri, 26 Decembrie 2014, ora 15:178010 citiri
Louis van Gaal socheaza: Vrem sa fim campioni!
Foto: Goal

Antrenorul lui Manchester United a facut o declaratie cu care i-a surprins chiar si pe cei mai infocati suporteri ai echipei sale. El spune ca obiectivul pe care si l-a fixat este ca echipa lui sa castige campionatul.

Desi formatia de pe Old Trafford este la 10 puncte distanta de liderul Chelsea, titlul pare destul de aproape de ea, dupa cum lasa sa se inteleaga antrenorul olandez, potrivit Goal. Pe locul doi in Premier League este acum Manchester City, distanta fata de United fiind in acest caz de sapte puncte.

Conducerea clubului doreste neaparat o revenire a echipei in Liga Campionilor, insa Van Gaal nu se multumeste cu atat. "Obiectivul nostru este sa fim campioni la finalul campionatului. Vrem sa fim primii. Nu este usor intotdeauna, dupa cum se poate vedea", a declarat tehnicianul.

"Acesta este motivul pentru care conducerea a spus ca obiectivul nostru este sa ne clasam in primele patru locuri, insa jucatorii mei si intreaga echipa tehnica doresc sa obtinem mai mult decat se asteapta de la noi", mai spune el.

Manchester United urmeaza sa joace astazi impotriva celor de la Newcastle acasa, dupa ce a terminat la egalitate ultimul meci de campionat, 1-1 cu Aston Villa.