Franta, Croatia, Belgia sau Portugalia ar putea juca pe Arena Nationala

Joi, 04 Iulie 2019, ora 16:077550 citiri
Franta, Croatia, Belgia sau Portugalia ar putea juca pe Arena Nationala
Foto: FRF

Arena Nationala din Bucuresti va fi gazda a patru meciuri de la Campionatul European de anul viitor, in capitala Romaniei va evolua cu siguranta cel putin o echipa de top.

Franta, Croatia, Belgia sau Portugalia ar putea fi repartizate in Grupa C, urmand a evolua pe Arena Nationala din Bucuresti

"Daca ne uitam pe clasamentul FIFA Coca Cola (care conteaza la formarea grupelor valorice la tragerea la sorti) si la parcursul echipelor in calificarile pentru EURO intuim ca la Bucuresti va veni cel putin o echipa de top mondial si european. Cu o foarte mare probabilitate va juca, in grupa C, la Bucuresti, una dintre urmatoarele echipe:

Franta - Campioana mondiala en-titre
Croatia - Vicecampioana mondiala
Belgia - locul III la Mondiale
Portugalia - Campioana europeana en-titre si Campioana Nations League", se arata intr-un articol aparut pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Si asta nu e tot. "Daca ne referim la meciul din optimi, cu o foarte mare probabilitate va juca pe Arena Nationala Germania, Campioana Mondiala la penultimul CM. Sau daca nu ea, inca una dintre cele 4 echipe de mai sus", mai scrie sursa citata.

Arena Nationala din Bucuresti va gazdui trei meciuri in grupa C (14, 18 si 22 iunie 2020) si o optime de finala (29 iunie 2020) .