Camioane noi sau rulate? A venit momentul să iei o decizie

Advertorial
Joi, 06 Octombrie 2022, ora 18:55
4385 citiri
Camioane noi sau rulate? A venit momentul să iei o decizie
FOTO: pixabay.com

Sunt sute de articole care vorbesc despre avantajele și dezavantajele achiziționării de camioane noi sau camioane second hand. Unii mizează pe prima variantă, iar alții pe cea din urmă. Există mare de opinii cu privire la acest subiect, dar în final, fiecare decide să aleagă ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor sale.

Dacă citești acest articol, este pentru că ești interesat să găsești un răspuns la întrebările tale și să iei cea mai bună decizie. Nu-ți face griji! Ai ajuns la locul potrivit. În continuare vei citi despre ce înseamnă un camion nou sau un camion uzat, astfel încât să te simți mai încrezător atunci când decizi să faci achiziția. În primul rând, trebuie avut în vedere că pentru a cumpăra orice tip de camion trebuie luat în considerare diferiți factori, precum investiția care trebuie făcută, durabilitatea, condițiile în care se găsește, garanția, printre altele.

Astfel, dacă decizi să cumperi un camion nou poți avea beneficii precum:

Costuri pe termen lung. Deși se știe că un camion nou poate fi mai scump decât unul uzat, avantajul este că nu va prezenta probleme de întreținere pe termen scurt. Asta înseamnă beneficii pe termen lung și costuri mai mici de reparații.

Durabilitate mai mare. Unul dintre cele mai importante beneficii sau avantaje ale achiziționării unui camion nou este că acesta va avea o durată de viață utilă mai lungă datorită faptului că fiecare componentă a fost instalată recent sub niveluri stricte de siguranță și supraveghere. Deci, dacă ai nevoie de un camion de lungă durată, probabil cea mai bună opțiune este să cumperi unul nou.

Libertatea de alegere. La achiziționarea unui camion ai posibilitatea de a alege modelul, culoarea, greutatea încărcăturii și accesoriile pe care le dorești. Asta îți oferă posibilitatea de a profita de aceste resurse pentru a le adapta nevoilor pe care le ai la momentul respectiv sau funcției pe care urmează să o acorzi camionului.

Garanție. Ești mai liniștit pe toată perioada de garanție. Furnizorul este responsabil pentru calitatea, siguranța, starea bună și funcționarea camionului, lucru pe care probabil nu îl vei obține cu un camion second hand, dar în acest ultim caz, depinde de unde îl achiziționezi.

Pe de altă parte, există opțiunea vehiculelor la mâna a doua, care au beneficii și dezavantaje, dar aici vei citi doar de bine, ca să poți decide singur și să faci pasul de a-ți cumpăra primul camion, sau poate să-l adăugi la flota deja existentă.

Prețuri care se potrivesc cu bugetul tău. Dacă ești începător în lumea transportului de încărcături grele și nu ai un buget mare, poți apela la camioane second hand, deoarece pot fi mai ieftine decât unul nou. Cel mai bun lucru în toate acestea este că, prin reducerea cheltuielilor de investiție, vei avea mai mult capital disponibil pentru alte investiții de care are nevoie în compania ta.

Vehicule aproape noi. Cu puțină cercetare de piață ai putea face o afacere excelentă, deoarece pot exista vehicule aproape noi dar la prețuri accesibile, asta pentru că în fiecare an sunt înlocuite cu modele mai noi ceea ce le face să se deprecieze mai repede.

Modelele mai vechi sunt mai bine cunoscute de mecanici. Cu un camion la mâna a doua vei avea avantajul că atunci când are nevoie de o reparație urgentă, mecanicii au mai multă experiență și mai multe cunoștințe privind modelul camionului.

A venit momentul să iei o decizie! Ai descoperit avantajele achiziționării unui camion nou sau a unui camion second hand. Acest lucru te va ajuta să vezi care dintre cele două opțiuni se potrivește cel mai bine nevoilor tale și să nu regreți după ce ai făcut alegerea finală. Aruncă o privire la gama de camioane de vânzare Ford Trucks. Cu o vechime de peste 55 de ani, vine pe piața românească cu o gamă completă de vehicule: autotractoare, vehicule pentru construcții și vehicule specializate. Poți opta pentru una din soluțiile rapide de finanțare pe care le oferă: leasing, credit, rate sau poți schimba camionul vechi cu unul nou în condiții foarte avantajoase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#camioane noi, #camioane rulate, #decizii, #achizitie , #stiri auto