Încurajezi calitatea și câștigă toată lumea - Traduceri Poesis

Advertorial
Marti, 11 Octombrie 2022, ora 17:34
6573 citiri
Încurajezi calitatea și câștigă toată lumea - Traduceri Poesis
FOTO: shutterstock.com

Centrul nostru de traduceri promovează continuu practici de îmbunătățire a soluțiilor și modalităților prin care clienții, persoane fizice sau juridice, beneficiază de cele mai bune servicii de traduceri. Cu cât clienții și partenerii noștri fac alegeri mai bune în alegerea prestatorilor din domeniu cu atât aceștia din urmă vor fi încurajați să-și îmbunătățească serviciile.

Încurajezi calitatea și câștigă toată lumea - Traduceri Poesis

Biroul nostru de traduceri promovează continuu practici de îmbunătățire a soluțiilor și modalităților prin care clienții, persoane fizice sau juridice, beneficiază de cele mai bune servicii de traduceri. Cu cât clienții și partenerii noștri fac alegeri mai bune în alegerea prestatorilor din domeniu cu atât aceștia din urmă vor fi încurajați să-și îmbunătățească serviciile. Lucrăm permanent pentru îmbunătățirea calității soluțiilor noastre de traduceri dar și a modului în care acestea sunt oferite beneficiarilor.

Citește acest articol și până vei fi terminat vei avea două câștiguri esențiale. Primul, vei avea informații importante despre cum să alegi o agenție de traduceri bazându-te pe avantaje competitive relevante pentru a profita din plin de servicii de traduceri premium. Lista de mai jos conține avantaje și nu condiții. Cu cât mai multe dintre ele, cu atât mai bine. Al doilea, în interiorul articolului vei găsi un cod de reducere pentru viitoarea ta comandă de traduceri executată de centrul nostru.

Care ar fi trăsăturile sau avantajele care fac o agenție de traduceri de top?

  • Reputație ireproșabilă sau cât mai aproape de acest standard. Nu numai bună ori ireproșabilă dar și reputație verificabilă. Acest lucru înseamnă că poți căuta și găsi informații despre satisfacția clienților. Sau măcar pentru o parte dintre aceștia.
  • Cât mai mulți traducători autorizați dar și experimentați. Agențiile vechi au colaborări cu sute de profesioniști autorizați iar aceștia au experiență specifică în anumite domenii de activitate;
  • Manageri de proiect și revizori competenți iar munca acestora să fie inclusă în preț. Sau cel puțin să poți opta ca proiectul de traducere să aibă verificare și administrare coordonată.
  • Verificare inițială inclusă.
  • Timp bun de răspuns împreună cu amabilitate profesională. Acest lucru decurge natural dacă există avantajele de mai sus dar și o bună organizare a proiectelor. Ușor de testat printr-un apel telefonic prin care puneți câteva întrebări.
  • Sub nicio formă nu folosește soft automat de traducere.

Alte avantaje importante în funcție de contextul proiectului tău:

  • Serviciu opțional de arhivare a documentelor și traducerilor;
  • Serviciu de predare și preluare documente pentru cazurile în care nu poți ajunge la centrul de traduceri;
  • Colaborare cu notari publici astfel încât traducerile legalizate să poată fi făcute în scurt timp. Ideal ar fi ca notarul să ofere prioritate agenției, printr-o înțelegere anterioară, sau ideal să lucreze chiar în aceeași clădire.
  • Program prelungit pentru situațiile în care ai nevoie rapid de traducere iar în timpul zilei nu te poți ocupa de acest lucru.
  • Regim de urgență posibil iar regimul normal, în special pentru proiectele mici, să aibă timp redus de execuție.
  • Program de lucru și în weekend.
  • Localizare centrală a biroului astfel încât să poată fi ușor de ajuns, în special în orașele aglomerate precum București, Cluj, Constanța, Brașov etc..

Pentru a testa cu încredere soluțiile de traduceri avem pentru tine, așa cum am promis mai sus, chiar și un cod de reducere. Codul ADVT210922 asigură reducere de 7% pentru comanda ta și poate fi folosit până la sfârșitul anului curent (2022). Nu se aplică serviciilor de interpretariat.

Centrul nostru de traduceri este localizat central și este ușor accesibil din orice sector al capitalei. Programul prelungit și disponibilitatea chiar și în weekend ne permit să preluăm proiecte aproape continu și să găsim soluții pentru beneficiarii care au nevoie de traducere în regim de urgență. Managerii de proiect și revizorii rezolvă solicitările cu promptitudine și chiar pot organiza preluarea și predarea documentelor atunci când nu te poți deplasa. Mai mult, suntem disponibili pentru întrebări și cotații atât prin email, telefonic sau prin whatsapp. Ar mai fi multe de spus, sperăm că restul amănuntelor le veți descoperi contactându-ne.

Îți mulțumim pentru răbdarea cu care sperăm că ai citit acest articol.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#calitate, #traducere, #incurajare calitate , #stiri afaceri