Preotul Calistrat Chifan, supărat pe enoriașii care se prezintă fără bani de pomelnice: ”La mine vii cu 5 lei? Mă iei de prost?” VIDEO

Luni, 21 Noiembrie 2022, ora 12:50 18639 citiri
Preotul Calistrat Chifan, în timp ce le explica unor enoriași despre tarifele pentru pomelnic FOTO Facebook/ Calistrat Chifan

Preotul Calistrat Chifan, ajuns în atenția publică recent după ce a lovit o enoriașă în curtea bisericii, își exprimă indignarea, într-un videoclip, față de credincioșii care doresc un pomelnic, însă fie nu au bani deloc, fie au doar sume mici.

Calistrat Chifan este filmat în curtea bisericii, cum le vorbește enoriașilor, care sunt numai ochi și urechi. Acesta povestește despre cazul unei femei care l-a abordat pentru un pomelnic, însă a spus că nu are bani. Calistrat Chifan mai spune că femeia cu pricina s-ar fi dus la vrăjitoare, unde ar fi dat 1.000 de lei, drept urmare dorește și el măcar 10%, adică 100 de lei, în niciun caz 5 lei.

”Venise într-o zi o cucoană și mi-a zis: părinte, sunt așa de supărată, dacă vreți să-mi faceți un pomelnic, dar să știți că n-am bani.

Zic, nu mă lua așa, cât ai dat la vrăjitoare unde ai fost? Zice 1.000 de lei. Zic păi și la mine vii cu 5 lei? Ce, mă iei de prost? Vii cu 100. 10% din cât ai dus acolo. De ce preotu e mai prost, îl pui să-ți facă rugăciuni și îi dai 5 lei, și aia te prostește și îți spune trei gogoși și trebuie să îi dai 1.000? Nu suport treaba asta. Vreau să fiu tratat măcar la 10% din cât e tratată o vrăjitoare”, spune preotul Calistrat Chifan.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News