"Metoda ingenioasă" pentru găsirea celor mai bune locuri când cauți o toaletă în timpul unei călătorii cu mașina. "Este secretul nostru"

Sambata, 17 Februarie 2024, ora 04:48
7277 citiri
"Metoda ingenioasă" pentru găsirea celor mai bune locuri când cauți o toaletă în timpul unei călătorii cu mașina. "Este secretul nostru"
Toaletă publică FOTO Unsplash

Un bărbat a împărtășit secretul găsirii celor mai curate și mai accesibile băi în timpul călătoriilor pe drum.

Zach Underwood - un consultant în domeniul sănătății, siguranței și mediului la o firmă de foraj terestru cu sediul în Houston - își petrece mult timp călătorind cu mașina în scopuri profesionale.

Într-un nou clip TikTok, el a împărtășit o solutie ingenioasă pentru cei în căutare de toalete în timpul călătoriilor cu mașina.

"Iată un mic truc pentru tine. Dacă la fel ca mine călătorești sau conduci mult, cel mai bun loc pentru a folosi o toaletă - nu este o stație de benzină - este un hotel", a spus el.

"Hotelurile sunt peste tot și întotdeauna sunt curate."

Într-o postare ulterioară, Zach a recunoscut că această strategie l-a pus odată în dificultate cu prietena sa, căreia nu-i spusese anterior despre trucul său obișnuit pentru găsirea toaletelor curate de-a lungul traseelor sale de condus.

Răspunzând unui comentariu care spunea: "Dacă prietenii soției tale te văd ieșind dintr-un hotel, ai multe de explicat," Zach a povestit o întâmplare în care prietena sa l-a observat chiar ieșind dintr-un Hampton Inn.

Cei doi își împărtășesc locațiile unul altuia, a adăugat el.

"Prietenă-mea mă sună pe FaceTime și spune: „Am verificat locația ta mai devreme să văd dacă mai conduci... scrie că erai la un Hampton Inn.” Am spus: „Da, așa era.”

„Ea a întrebat: „De ce erai la un Hampton Inn?” Am spus: „Trebuia să merg la baie”, a povestit el. „Cred că nu-i spusesem niciodată asta.”

În videoclipul inițial, mulți dintre cei care au comentat l-au certat pe Zach pentru faptul că a făcut public „secretul” folosirii toaletelor din hoteluri.

„Omule, nu spune oamenilor. Este secretul nostru”, a scris unul dintre ei.

Alții și-au oferit propriile recomandări pentru toaletele de drum:

„De ce trebuie să spui???” i-a reproșat cineva.

„Nu spune nimănui! Vor înceta să lase oamenii să facă asta fără să ceară cheia camerei”, s-a plâns un al treilea.

„Nu spune tuturor asta!” a fost de acord un al patrulea.

Alții au împărtășit propriile recomandări pentru toaletele de pe drum.

„Sau spital. Le folosesc pentru că sunt CURATE”, a oferit un alt sfat.

„Dealerii auto... cafea gratuită și poate și gustări”.

„De ce nu pur și simplu o găleată”, a spus cineva cu nepăsare, scrie dailymail.

Zach este departe de a fi primul călător care își împărtășește trucurile pentru stilurile de viață centrate pe mașină.

În noiembrie anul trecut, DailyMail.com a compilat o listă a celor mai bune trucuri pentru călătorii pe șosea împărtășite de diferiți creatori de conținut, de la fixarea unei perechi de chiloți pe suportul capului pentru a servi ca o mască dublă de somn și „suport pentru cap”, până la încălzirea sandwich-urilor sub capota mașinii.

Lecția de viață a unei românce care îi va pune pe mulți pe gânduri. "Vedeți dacă nu cumva aveți chiar tot ce vă trebuie"
Lecția de viață a unei românce care îi va pune pe mulți pe gânduri. "Vedeți dacă nu cumva aveți chiar tot ce vă trebuie"
Majoritatea oamenilor se află într-o alergătură continuă, din dorința de a avea mereu mai mult. Adesea ne comparăm cu cei din jur și avem o stare de insatisfacție legată de viață. Unii...
Român dat în urmărire internațională, prins după ce a alimentat un autoturism furat la o benzinărie. Gestul care l-a dat de gol
Român dat în urmărire internațională, prins după ce a alimentat un autoturism furat la o benzinărie. Gestul care l-a dat de gol
Un bărbat din judeţul Hunedoara, care era dat în urmărire internaţională, a fost prins de poliţiştii argeşeni după ce a alimentat la benzinărie un autoturism furat şi a plecat fără...
#calatorie, #masina, #toaleta, #gasire, #benzinarie , #stiri magazin