Câine de rasă dispărut după ce a fost dat dresorului. Stăpâna pretinde că a fost vândut

Sambata, 06 August 2022, ora 11:40
15459 citiri
Câine de rasă dispărut după ce a fost dat dresorului. Stăpâna pretinde că a fost vândut
Cățelul, pe nume Ares, a fost preluat de către dresor pentru a fi învățat sã socializeze FOTO: Facebook

Un cățel, pe nume Ares, a dispărut de la domiciliul celui care îl dresa în mai puțin de 24 de ore. Stăpâna lui dă vina pe dresor și spune că acesta l-ar fi vândut, mai ales că l-a căutat o bună perioadă de timp și nu l-a mai găsit, scrie Vremeanouă.ro.

"Mi l-a luat la domiciliul său zicându-mi că dresajul va dura două săptămâni și mă va costa 300 de euro. I-am dat 150 și urma ca, la finalul dresajului, să-i plătesc diferența.

A doua zi dimineață, în jurul orei 6.00 a.m., m-a anunțat că Ares a evadat și nu-l mai găsește. Au urmat căutări și afise lipite, dar nu l-am găsit. În schimb, mi-a spus că, dacã nu vom da de urma câinelui îmi va cumpãra el altul și mi-l dresează gratuit.

Nu m-a interest oferta lui. Eu îmi vreau câinele meu înapoi și mi-a replicat cã ce?! Câinele meu este îmbrăcat în aur? Pentru mine da, este îmbrãcat și în aur", a declarat Elena Mariela, posesoarea lui Ares.

"Dacã îți duci copilul la grãdiniță și educatoarea îl pierde, cum va rezolva situația? Va face altul? În schimb fratele lui vinde căței pe site-uri de vânzări. Posibil că tot acolo a plecat și câinele meu, tot pe site-uri de vânzări", a mai scris pe pagina sa de Facebook.

Bărbatul susține în tot acest timp că nimic nu este adevărat și că, de fapt, câinele avea, la bază, dresaj care l-a ajutat să evadeze din padoc.

Mai mult, acuzat că, de fapt, nu ar deține licență de dresor de câini, acesta spune că a obținut-o chiar în Republica Moldova, într-un interval scurt de timp așa cum se întâmplă acolo.

"Biroul pentru Protecția Animalelor, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, a fost sesizat cu privire la pierderea unui câine, lăsat spre a fi dresat, la locuința unui tânãr din municipiul Vaslui.

În cauză, sunt efectuate verificări, în vederea stabilirii împrejurãrilor în care s-a produs evenimentul sesizat și dispunerea mãsurilor legale, au transmis și reprezentanții IPJ Vaslui.

Site-urile preferate ale românilor pentru cumpărături la prețuri mici, în vizorul ANPC: "Atenție la reducerile neautentice și practicile agresive"
Site-urile preferate ale românilor pentru cumpărături la prețuri mici, în vizorul ANPC: "Atenție la reducerile neautentice și practicile agresive"
Se apropie minivacanța de 1 Mai și Paște și românii sunt dispuși să cheltuie bani și fizic, și online. Motiv pentru Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) de a-i...
Trei bărbați l-au luat la bătaie pe un amic cu care băuseră. Au ajuns toți 4 în arestul Poliției
Trei bărbați l-au luat la bătaie pe un amic cu care băuseră. Au ajuns toți 4 în arestul Poliției
S-au îmbătat și s-au luat la bătaie între ei. Așa începe povestea scandalului care a avut loc duminică, 21 aprilie, pe DN 1, în localitatea prahoveană Bărcănești. Cei patru s-au...
#caine, #caine disparut, #scandal, #verificari , #disparitie
Comentarii
M
mikixxx
rank 3
Ii face o vizita de curtoazie dresorului cu niste crose de golf si
Poza aradulnou
aradulnou
rank 1
never ever , never ever fa afaceri cu rromanizi , de nici un