Viață de câine: A ajuns din adăpost direct la Teatrul de Comedie și a fost ”botezat” de Mihai Bendeac

Miercuri, 16 Noiembrie 2022, ora 17:10 9814 citiri
Câinele adoptat de actorii Teatrului de Comedie FOTO Facebook/ Primăria Municipiului București

O cățelușă în vârstă de patru ani, rămasă fără speranță într-un centru de adopții din București, a ajuns să fie primită chiar în familia actorilor de la Teatrul de Comedie.

Mihai Bendeac s-a dus să o preia și să o ducă la noua ei casă. De asemenea, i-a ales și un nume special, Thalia, care este muza comediei.

”Are 4 ani, este foarte frumoasă și extrem de jucăușă. De aseară, locuiește la Teatrul de Comedie din București, instituție care va fi, de acum încolo, casa ei!

Este vorba despre o cățelușă care a avut marele noroc să ajungă de la centrul de adopții ASPA Pallady direct în echipa de la Teatrul de Comedie. Actorul Mihai Bendeac a venit ieri la adăpost să o ia.

“Sunt foarte fericit și absolut convins că și colegii mei de la teatru vor fi foarte fericiți și o să avem cu toții grijă de ea”, ne-a mărturisit actorul, care s-a gândit deja la un nume pentru cățelușă: Thalia, muza comediei.

Adopția a fost posibilă datorită Monicăi Similea, directorul adjunct al Teatru de Comedie, care cunoștea cățelușa de când era pe stradă. A vorbit cu Mihai Bendeac despre cățelușă și, după ce au primit și acordul directorului general, actorul George Mihăiță, decizia a fost luată, iar Thalia a ajuns în echipa Comediei!

Thalia a stat de la începutul acestei luni în centrul de adopții, unde a ajuns după o perioadă petrecută pe străzi. Cățelușa este acum microcipată, deparazitată, vaccinată și sterilizată”, a transmis Primăria Municipiului București pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News