Top cele mai bune idei de cadouri pentru iubită sau soție

Advertorial
Vineri, 20 Mai 2022, ora 17:02 4650 citiri
FOTO: unsplash.com

În viața fiecărui bărbat există acea femeie specială, pe care o iubește și o apreciază. Pentru a ține aprinsă flacăra iubirii ea trebuie alintată cu vorbe dulci, apreciată, iubită și, de ce nu, să îi fie oferite diverse cadouri sau flori, chiar și fără ocazie.

Când vine vorba despre căutarea darurilor perfecte pentru soții sau iubite, bărbații trebuie să fie atenți la preferințele femeilor speciale, dar și la lucrurile care le fac plăcere, mai ales că aceste daruri înseamnă o declarație de dragoste.

Abia a trecut Paștele, însă sunt o mulțime de alte ocazii pentru care domnii de toate vârstele trebuie să pregătească un cadou. Odată cu încheierea restricțiilor, cele mai multe metode de petrecere a timpului liber sunt la mare sau la munte, în excursii în străinătate și chiar timp de calitate petrecut la o terasă sau la un restaurant.

Deși cadourile destinate doamnelor și domnișoarelor sunt mult mai simplu de găsit, dacă ai rămas în pană de idei noi am făcut o listă cu ce își doresc femeile să primească:

O vacanță

Se apropie sezonul concediilor! Ca să o răsplătești pentru toată munca depusă la serviciu și acasă, cel mai bun cadou este o vacanță pe cinste în România sau în străinătate. Site-urile agențiilor de turism sunt pline cu oferte care mai de care mai tentante în locații exotice precum Maldive, Punta Cana, Tenerife etc. sau în Europa. Iar dacă este fană a serialului Emily in Paris o poți surprinde cu o călătorie în Franța.

Sesiune de shopping

Ce femeie nu adoră hainele, pantofii și bijuteriile? Multe femei colindă marile magazine în căutarea celor mai noi modele de haine și accesorii, ba chiar vânează reducerile. Și cum mai e puțin până la începerea verii, multe doamne și domnișoare vor să își schimbe întreaga garderobă. Deci, o sesiune de shopping va fi extrem de apreciată.

Bijuterii

Femeile adoră să primească bijuterii, iar ofertele magazinelor de profil sunt tot mai tentante. Poate a văzut o pereche de cercei, o brățară sau un inel și a renunțat la bijuterie din diferite motive. Ei, bine, acum este vreme să o surprinzi!

Iar dacă ai de gând să o ceri în căsătorie, nici că există un moment mai bun! În căutarea inelului perfect ar trebui să te uiți în cutia sa de bijuterii, pentru a vedea ce preferă - aurul alb, galben sau roz. În plus, uită-te cu atenție și la pietrele prețioase ale bijuteriilor. Și nu uita: orice femeie își dorește un inel de logodnă cu diamant!

Optează pentru un cadou personalizat

De cele mai multe ori, cadourile pe care le găsim pe rafturile magazinelor parcă sunt prea impersonale. Dacă vrei să o surprinzi cu un cadou de neuitat, o bună opțiune este să alegi cadouri pentru ea de la JESS PRINT. Practic, poți personaliza orice, câtă vreme ai în vedere preferințele, dorințele și hobby-urile persoanei iubite.

În concluzie, fii mai atent la dorințele persoanei iubite. Doar așa o vei surprinde cu un dar aparte, care să îi stârnească emoții și care să îi reamintească motivele pentru care s-a îndrăgostit de tine.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News