Cadouri de Crăciun pentru cei din companie: Ce să le oferi angajaților de Crăciun?

Advertorial
Sambata, 23 Decembrie 2023, ora 16:15
4049 citiri
Cadouri de Crăciun pentru cei din companie: Ce să le oferi angajaților de Crăciun?
FOTO: freepik.com

Orice manager de resurse umane se întreabă ce ar putea găsi pentru a-și surprinde angajații într-un mod unic de Crăciunul viitor. De fapt, majoritatea companiilor oferă cadouri de Crăciun similare. Printre acestea se numără tricouri ale companiei, căni, hanorace, șosete și stick-uri flash. Și să nu uităm de carnete și calendare de marcă de care se pot bucura doar rudele mai în vârstă.

Din păcate, însă, aceste cadouri corporative nu sunt bine primite și nu sunt deosebit de eficiente. Așadar, dacă vreți să oferiți un cadou de Crăciun cu adevărat demn în numele companiei dumneavoastră, iată câteva sfaturi:

  • Nu oferiți tricouri sau căni.
  • Oferiți o experiență, nu un obiect!
  • Cumpărarea unui voucher economisește timp și bani pentru organizarea inutilă.
  • Experiențele aduc o valoare mai mare atât pentru oameni, cât și pentru întreprinderi.
  • Crăciunul este o sărbătoare a intimității, nu un eveniment corporatist.
  • Cadouri originale pentru companii: idei de cadouri de Crăciun pentru companii

Cadouri originale

Unul dintre cele mai originale cadouri corporative pe care le puteți oferi angajaților dvs. este un cadou de Crăciun pentru companii - o experiență. Planificarea unei experiențe este simplă: pur și simplu achiziționați un voucher de cadou corporativ.

Voucherul oferă acces la experiențe potrivite pentru angajații, managerii și partenerii companiei de la toate nivelurile și departamentele. În plus, fiecare experiență are o gamă de prețuri diferită, astfel încât puteți selecta și aloca cea mai potrivită sumă din bugetul pentru cadouri de Crăciun al angajaților dumneavoastră.

Icoanele ortodoxe sunt, de asemenea, cadouri ideale. Puteți prezenta o icoană Maicii Domnului sau a Mântuitorului. Dacă aveți un buget mai mare, oferiți o icoană pictată.

O altă greșeală pe care profesioniștii în resurse umane tind să o facă este să ofere cadouri de Crăciun care au semnificație doar pentru companie și nu pentru angajat. Imaginați-vă că primiți un tricou nepractic acoperit cu zeci de logo-uri. Este puțin probabil să fie ceva ce ai vrea să porți în afara biroului. Rareori angajații doresc să acționeze ca niște "panouri publicitare ambulante" în afara clădirii de afaceri a companiei, de asemenea. De ce ar trebui să facă unul?

Pe de altă parte, însă, cadourile care identifică o persoană pot avea un puternic impact pozitiv asupra persoanei în cauză. Ele devin o experiență specială pentru fiecare persoană care participă la ele. Ele atrag, leagă și creează o stare de spirit. Ele creează o conexiune emoțională pentru că sunt autentice - nu de la companie la angajat, ci de la individ la individ.

„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Opt din zece români preferă să cumpere online pentru a câștiga timp, peste media din Uniunea Europeană, într-o țară profund divizată între urban și rural, între adopție foarte...
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Crizele multiple anunțate de către Nouriel Roubini, cunoscutul economist din Statele Unite, au lovit lumea după ce războaiele din Ucraina și Israel, precum și blocarea traficului maritim din...
#Cadouri, #cadouri Craciun, #cadouri craciun companie , #stiri afaceri