Singurul cadou de Paști care nu se strică, nu se demodează și e folositor toată viața

Advertorial
Marti, 19 Aprilie 2022, ora 17:03
4767 citiri
Singurul cadou de Paști care nu se strică, nu se demodează și e folositor toată viața
FOTO: burst.shopify.com

O idee superbă de cadou de Paști la care nu s-a gândit nimeni (până acum), deși e la îndemâna oricui.

Există o infinitate de cadouri pe care le putem face de Paști celor apropiați. De fapt, tocmai aici e și problema: că sunt prea multe și ne e greu să alegem. Unele sunt prea scumpe, altele prea banale, iar altele, deși simpatice și ingenioase, își epuizează relevanța în primele ore. Câți copii se mai joacă cu mașinuța primită anul trecut? Câte soții și câți soți mai poartă rochia sau helanca de la Paștele 2020?

Există însă un cadou care elimină toate problemele de mai sus și are câteva avantaje extraordinare. Un cadou la care nimeni nu s-a gândit până acum, deși e la îndemâna oricui.

Ce cadou? Ce cadou?

Un site de internet. Și iată de ce e cadoul ideal.

1. E accesibil ca preț

Ne-am petrecut câteva minute căutând și comparând prețuri, iar un domeniu .ro, cu tot cu hosting – costă mai puțin decât o helancă: 40 lei domeniul plus 85 lei pe an găzduirea. În pachet intră și o pagină de întâmpinare pe care poți scrie ce vrei tu. Ceea ce ne duce la punctul 2.

2. E un spectaculos de deschis

A venit Paștele, e momentul să desfaceți cadoul. Primește e o cutie mare cu o fundă argintie. În cutia mare e o cutie mai mică. În cutia mică e o cutie mai mică...(fast forward 15 cutii)...iar în ultima cutie e un bilețel pe care scrie www.numele-tau.ro. Intrăm pe internet, deschidem o pagină de browser și introducem adresa. Dăm enter, iar pe ecran ne apare mesajul (să zicem): Acesta este site-ul tău web. Să-l folosești întru mulți ani! Te iubesc!

3. E foarte ușor și sigur de cumpărat

Spre deosebire de alte cumpărături online, aici n-ai cum să dai greș. Nu există niciun risc ca darul să nu aibă mărimea potrivită, să fie de proastă calitate sau să nu funcționeze când îl bagi în priză. În plus, durează doar câteva minute să-l cumperi și să-l pui la punct. Îți va lua mult mai mult timp treaba cu cutia în cutie în cutie...

4. E un cadou literalmente unic.

Din rațiuni tehnice evidente, nu există două website-uri cu același nume. Fiecare website e literalmente unic. Deci, din start, cadoul tău va fi unic și irepetabil. Pe de altă parte, e un cadou atât de ingenios încât practic nu există nicio șansă să auzi replica am mai primit 7 website-uri de Paște sau de Crăciun, le țin în debara.

5. E un cadou folositor toată viața

Un website nu este o mașinuță care se strică după o lună, nu este o rochie care se pătează definitiv, nu este un smartphone pe care-l scapi și-i spargi ecranul. Un website e practic indestructibil și poate fi utilizat în nenumărate feluri. Îți poți porni o afacere, poți ține un jurnal pentru cei apropiați sau un blog pentru publicul larg, poți urca o arhivă de articole, muzică și fotografii pe care vrei să le păstrezi în siguranță. Un website te ține o viață. Iar celui care ți l-a dăruit îi vei fi recunoscător pentru totdeauna.

Gândește-te la asta înainte de a intra pe Amazon.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#cadou, #cadou Paste , #stiri life style