4 idei de cadouri pentru bărbați, potrivite pentru orice ocazie

Marti, 27 Februarie 2024, ora 19:51
688 citiri
4 idei de cadouri pentru bărbați, potrivite pentru orice ocazie
FOTO: Shutterstock.com

Alegerea cadoului potrivit este asemenea unui maraton. Indiferent de cât de grea este cursa găsirii darului perfect, la final este important ca persoana în cauză să se bucure de ceea ce primește. În cazul bărbaților, procesul este un pic mai greu, pentru că opțiunile par la prima vedere ușor limitate. Însă, îți arătăm că poți să găsești cadoul potrivit, indiferent dacă oferi un cadou unui bărbat apropiat, sau unui coleg la muncă, cu ocazia zilei de naștere. Descoperă patru idei care să te inspire în orice perioadă.

1. Articole sport

Cu toate că pasiunea pentru sport este unisex, bărbații au o dorință mai mare de a-și petrece timpul la sala de sport sau prin activități în aer liber. Echipamentul joacă un rol important atunci când au o relație de lungă durată cu orice activitate sportivă. Cu alte cuvinte, nu vei da greș dacă alegi să dăruiești articole sport drept cadou și poți alege din:

  • o geantă sport de umăr, pentru păstrarea echipamentului în drum spre sală;
  • accesorii sport precum mănuși, sticlă de apă, genunchiere, cotiere de compresie;
  • o eșarfă tubulară multifuncțională;
  • un rucsac compartimentat pentru a fi potrivit atât la sală, dar și la un meci de fotbal.

După cum ai văzut, nu sunt incluse și articolele vestimentare, tocmai pentru a nu îngreuna procesul de alegere a cadoului perfect. Însă, dacă știi mărimile celui căruia îi oferi cadoul, poți opta pentru hanorace, tricouri sau chiar încălțăminte sport.

2. Parfum

A câta opțiune a fost parfumul când te-ai gândit la cadoul perfect pentru un bărbat? Chiar dacă pare un cadou greu de ales, un parfum este o alegere inspirată pentru a-l oferi unui bărbat. Bărbații preferă parfumurile puternice, care au combinații cu note fresh, dar și cu influențe orientale.

Alegerea parfumului ține și de personalitatea persoanei în cauză, astfel ia ca puncte de reper felul în care se îmbracă sau hobby-urile pe care le practică. O alegere inedită poate fi Parfums de Marly Layton, care spune povești despre extravaganțele din secolul al XVIII-lea, prim îmbinarea mărului și lavandei ca note de vârf, cu iasomie, violetă și mușcată pentru notele de mijloc și note de bază cu miros de piper și vanilie. Un parfum oriental care completează multe personalități și gusturi.

3. O zi la karting

Adrenalina definește pasiunile bărbaților, iar printre ele poate fi și kartingul. Dacă ești în pană de idei pentru cadouri masculine inspirate, ia în considerare o experiență de o zi la karting. Acest tip de sport îmbină adrenalina, plăcerea pentru viteză și competiția, fiind potrivit chiar și pentru bărbații care nu sunt mari fani automobile.

Cine se aventurează într-o competiție de acest gen, trăiește cu adevărat o zi plină de suspans, de care sigur își va aduce aminte. Un circuit de karting poate fi indoor sau outdoor, iar pistele au mărimi diferite. În funcție de cât de iubitoare este persoana în cauză de adrenalină și viteză, alege varianta care să se potrivească.

4. Gadget-uri

Bărbații au o pasiune aparte pentru gadget-uri de orice fel. Și pentru că tehnologia a avansat, există o multitudine de aparate de luat în calcul pentru cadou perfect, care pot fi folosite în mai multe contexte. Iată doar câteva dintre ele:

  • aparat pentru menținerea băuturilor fierbinți;
  • boxă portabilă;
  • stativ pentru căști;
  • încărcător wi-fi pentru telefon;
  • umidificator auto aromaterapie;
  • încărcător auto usb;
  • consolă bluetooth.

Articolele sport, parfumul, experiența la karting sau un gadget practic sunt cadouri inspirate pentru bărbatul care își aniversează ziua de naștere sau o avansare profesională. Indiferent de ocazie, ideile de mai sus te vor scuti de căutări fără rezultate mulțumitoare și știi sigur că vei aduce o bucurie celui căruia îi dăruiești cadoul.

Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Stelian Ion, deputat USR, candidat al alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa, atrage atenţia că semnătura sa şi a altor colegi din USR Constanţa apare în mod fraudulos pe lista de...
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
#cadou, #cadouri barbati, #idei cadouri , #stiri life style