3 idei de cadou pentru colegul de la job

Advertorial
Miercuri, 22 Iunie 2022, ora 14:07
3213 citiri
3 idei de cadou pentru colegul de la job
FOTO: Shutterstock.com

Practic, ne petrecem mult mai mult timp la job decât petrecem acasă cu familia. Dezvoltăm relații de amiciție sau chiar de prietenie și ne deschidem unii altora sufletele. Ajungem să cunoaștem povești de viață, să împărțim aceeași mâncare și să ne cunoaștem unii altora calitățile, defectele și preferințele. Cu toate acestea, când vine momentul să cumperi un cadou pentru unul din colegii tăi, intri instant în pană de idei.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că, dacă pentru cumpărarea unui cadou pentru o femeie există un număr uriaș de opțiuni, lucrurile se schimbă complet atunci când căutăm un cadou pentru bărbați. Deși ei sunt deseori mult mai puțin exigenți în privința cadourilor primite și nu acordă o mare atenție detaliilor, variantele nu sunt deloc bogate.

Pentru a nu intra prea tare în panică, trebuie să ai răspunsul la cele mai importante întrebări: care este bugetul alocat acestui cadou și cât de bine îi cunoști preferințele.

Indiferent dacă este un cadou făcut la comun de mai mulți colegi sau este doar din partea ta, bugetul trebuie să fie unul bine stabilit. Să nu uităm că suma nu este relevantă, dat fiind faptul că un cadou simbolizează o apreciere purtată sărbătoritului și gestul este cel care contează cu adevărat. Odată ce ai stabilit bugetul alocat, trebuie să te gândești care sunt preferințele sărbătoritului. Dacă este o persoană conservatoare, cu siguranță nu s-ar bucura prea tare dacă ar primi o cămașă sau o cravată roz, ci mai degrabă un articol vestimentar într-o culoare neutră.

Așadar, iată care sunt câteva dintre opțiunile de cadou cu care nu vei da greș pentru colegul de la job:

1. O pereche de ochelari de soare

Deși bărbații nu prea obișnuiesc să strângă mai multe accesorii de același fel și le schimbă cel mai adesea atunci când se deteriorează, dacă îi vei face cadou o pereche de ochelari de soare barbati, nu vei putea da greș. Acum că vara și-a intrat pe deplin în drepturi, cu siguranță colegul va veni cu ei pe nas, dacă are deja o pereche, astfel încât nu va fi greu să știi ce model are deja și care îi place. De altfel, dacă optezi pentru achiziționarea dintr-un magazin fizic din orașul tău, poți beneficia de consultanță din partea personalului și, mai important, de un bon cadou ce este obligatoriu dacă va fi cazul să îi schimbe în cazul în care nu i-ai nimerit mărimea.

2. Un voucher cadou

Considerat de mulți un cadou impersonal, acesta este extrem de popular. Dacă vei opta pentru un voucher oferit de un anume centru comercial, nu doar un anume magazin, șansele ca sărbătoritul să fie pe deplin fericit sunt maxime. Acest tip de cadou este apreciat în special de către bărbați, deoarece au multiple opțiuni de a-și achiziționa ce își doresc și nu sunt presați de timp, acestea având valabilitate aproximativ un an.

3. Un ceas de mână

Nu prea există bărbat, indiferent de vârsta sa, care să nu poarte și să aprecieze un ceas. Indiferent de bugetul alocat sau de tipul acestuia (mecanic, automatic sau smartwatch) și de brățara sa (metalică, de piele sau din cauciuc), ceasul va fi un cadou bine primit.

Acestea sunt doar trei dintre variantele de cadouri potrivite pentru un coleg de birou ce îi vor face cu siguranță ziua mai frumoasă. Pe lângă ele, în funcție de cât de bine îi cunoști preferințele, poți găsi și alte opțiuni potrivite.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#cadou, #idei cadou, #cadou colegi , #stiri life style