Te gândești la darul ideal pentru nuntă? Iată cel mai potrivit cadou pentru aniversarea de căsătorie

Advertorial
Joi, 23 Iunie 2022, ora 10:00
13277 citiri
Te gândești la darul ideal pentru nuntă? Iată cel mai potrivit cadou pentru aniversarea de căsătorie
FOTO: goldenwine.ro

Cu siguranță, persoanele dragi din viața noastră nu doresc nimic palpabil de la noi. Cel mai probabil, acestea își doresc simpla prezență a noastră la evenimentele importante din viața lor. Cu toate acestea, căsătoria înseamnă mult: reprezintă momentul în care două persoane aleg să unească povestea vieții lor și să-și petreacă tot restul vieții împreună.

Fiind un eveniment extrem de important, cadoul pentru o aniversare de căsătorie trebuie să fie ales cu grijă și să aibă o semnificație aparte. Scopul cadoului ar trebui să fie de a-i apropia pe tinerii care sunt proaspăt inițiați în viața de familie, consolidând astfel relația dintre ei. De altfel, ideal ar fi ca darul tău să funcționeze precum un semn de carte, care să marcheze începutul celei mai frumoase povești de dragoste a mirilor. În acest fel, darul tău va căpăta conotații mitologice și, de fiecare dată când va fi privit, cei doi îndrăgostiți se vor (re)întoarce în timp, la ziua cea mare: când au spus DA și au ales să-și unească destinele.

Oferă-le mirilor o sticlă de vin din categoria celor de lux

Vinul este considerat o băutură aparte care, de mii de ani, traversează istoria omenirii, având o semnificație importantă în multe culturi și civilizații. Dintre toate semnificațiile ale acestei băuturi, una singură este predominantă și se potrivește extrem de bine cu o viață de familie prosperă: vinul apropie oamenii și consolidează relațiile dintre aceștia. De altfel, sticla de vin poate fi pusă într-un loc special pentru a le aminti întotdeauna căsătoriților de legământul pe care l-au făcut în fața lumii văzute și nevăzute.

Totuși, nunta face parte din categoria evenimentelor unice din povestea tinerilor îndrăgostiți, iar sticla de vin nu trebuie să fie una oarecare. Aceasta trebuie să transmită emoție din momentul în care este privită, până când băutura este savurată. De asemenea, gustul acestei băuturi trebuie să fie, la rândul lui, un element marcant în viața de familie, care să facă o diferență clară între zilele obișnuite și cele speciale, ce sunt dedicate exclusiv momentelor de relaxare și detașare.

Alege un vin cu tematică din colecția de vinuri cu aur și argint Golden Wine

În proporție de 100%, Golden Wine și-a propus să ofere o experiență de neuitat, atât vizuală cât și gustativă. Astfel, colecția de vinuri propusă de aceștia se potrivește de minune cu tiparele cadoului perfect pentru o aniversare de căsătorie. Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt, uite o poză cu două dintre produsele clasate la categoria de lux a acestora.

Aurul și argintul, cele două elemente ce definesc gustul și imaginea vinului Golden Wine, plasează perfect acest cadou în contextul aniversărilor de căsătorie, reprezentând darul ideal, atât pentru nunțile de argint, de 25 de ani, cât și pentru faimoasa nuntă de aur, realizată la 50 de ani de la căsătorie.

Vin alb cu foițe de aur coloidal de 23k

Există evenimente reușite și evenimente de neuitat. Prin colecția atent aleasă de vinuri, Golden Wine și-a propus să contribuie la clădirea evenimentelor de neuitat. Băutura ce le captează extrem de bine această încercare a lor este bine-cunoscutul vin alb cu foițe de aur coloidal de 23k. Realizat exclusiv pentru momentele speciale, această băutură rafinată iese din tiparul băuturilor clasice încă de la prima vedere, cu ajutorul elementului primordial: aurul coloidal. Acesta, împreună cu răcoritorul Chardonnay sec, oferă un spectacol vizual inedit.

Vin rose 925 cu particule fine de argint

Surprinde-i pe miri cu un cadou unic pentru aniversarea lor de căsătorie. Oferă-le o băutură cu adevărat specială, unică în lume: un vin rose demisec 925 cu particule fine de argint. Mai accesibilă decât colecția Golden Wine, vinurile Silver Wine constituie, de asemenea, darul ideal pentru o aniversare de căsătorie.

De unde poți comanda un vin marca Golden Wine?

Vinurile Golden Wine se pot comanda cu ușurință cu un simplu click pe link-urile din descrierile celor două produse prezentate mai sus. În plus, pentru că echipa Golden Wine și-a dorit ca utilizatorul să beneficieze, pe lângă băuturile de lux, de o experiență de neuitat pe website-ul lor, au colaborat cu renumita companie de Web Design, Marketing și SEO, Magic 5. Astfel, au dezvoltat un website custom cu design complet unicat, o vitrină digitală perfectă pentru băuturile de lux comercializate în mediul online.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#cadou nunta, #vin cu foita de aur, #vin cu particule de argint, #cadoul perfect , #nunta