O româncă din Anglia a fost arestată după ce nepotul ei de 5 ani a fost găsit mort în casă. Fusese înjunghiat

Vineri, 28 Ianuarie 2022, ora 10:55 3663 citiri
Băiatul de 5 ani alături de bunica lui FOTO The Sun

Un băiețel român, în vârstă de numai 5 ani, a fost găsit mort în casa sa din Coventry, regiunea West Midlands din Anglia.

Principalul suspect este chiar bunica sa, în vârstă de 49 de ani, care a fost declarată ca având probleme de sănătate mintală.

Bunica lui Mario, Elena A., avea în mod regulat grijă de copil după ce venea de la școală școală, în timp ce părinții lui lucrau.

Băiețelul a murit marți seară, 25 ianuarie, la locuința sa din Poplar Road, Earlsdon.

Femeia, în vârstă de 49 de ani a fost arestată sub suspiciunea de crimă.

Părinții lui Mario l-au descris pe cel mic drept „cel mai frumos copil din lume”.

„Zâmbea mereu de când se trezea până când se culca. Avea atât de multă energie. Îi plăcea să danseze și să cânte. El este toată inima noastră, toată dragostea noastră și este totul pentru noi doi", au spus părinții micuțului, scrie stiridiaspora.ro.

David-Mario se afla în grija bunicii în momentul incidentului, a transmis Poliția. El a fost găsit grav rănit marți, înainte de ora 18:00.

Medicii ajunși de urgență la fața locului au confirmat decesul fără să mai poată face nimic pentru a-i salva viața copilului.

Examinarea a confirmat că a murit în urma unei răni prin înjunghiere.

„Nu putem înțelege durerea pe care trebuie să o simtă acum părinții lui David-Mario. Școala băiețelului a fost informată. Comunitatea este șocată și întristată de moartea acestui copilaș. Continuăm să îndemnăm oamenii să evite speculațiile pe rețelele de socializare sau să distribuie postări care, în cele din urmă, ar putea spori suferința familiei”, a transmis Ronan Tyrer de la poliţia din West Midlands.

Un bărbat care locuiește în zonă a descris evenimentul ca fiind „absolut șocant” și a adăugat că a fost al doilea incident în zonă în doar câteva săptămâni.

La începutul acestei luni, poliția înarmată a forțat să intre într-un apartament din Earlsdon Avenue North, o stradă vizavi de Poplar Road, după ce un bărbat se baricadase înăuntru cu un băiețel de opt ani. Poliția a spus că nu există nicio legătură între cele două incidente, dar îngrijorarea locuitorilor este de înțeles.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News