Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

BULK SMS - Marketing eficient la prețuri accesibile

Advertorial
Luni, 13 Februarie 2023, ora 16:49
4608 citiri
BULK SMS - Marketing eficient la prețuri accesibile
FOTO: shutterstock.com/

Deschizi aproape fiecare SMS pe care îl primești... la fel fac și clienții tăi sau angajații tăi. Acesta este motivul pentru care SMS-ul este unul dintre cele mai eficiente canale de comunicare pentru marketeri. Are o rată de deschidere și o rată de implicare mult mai mari decât alte canale de marketing digital.

Ce este Bulk SMS?

SMS în vrac, SMS în masă, SMS în bloc sau, pe scurt, Bulk SMS, este un serviciu care îți permite să realizezi campanii de marketing prin SMS în mod eficient, rapid și, cel mai important, rentabil. Prin Bulk SMS trimiți în mod automat mii sau milioane de mesaje personalizate aproape oriunde în lume!

Cu ajutorul unei platforme SMS Gateway, precum sendSMS.ro, poți livra clienților:

  • mesaje SMS publicitare (reduceri și oferte, produse noi, servicii noi, concursuri cu trageri la sorți),
  • mesaje SMS tranzacționale (actualizări privind livrarea unui colet, alerte privind soldul contului bancar, mesaje de resetare a parolei, parole unice pentru autentificare în 2 pași, confirmări rezervări bilete, confirmări programări medicale).

Prin trimiterea de mesaje în Bulk generezi noi vânzări, reduci costul unui call-center, îți informezi în timp real clienții sau angajații.

Cum trimiți SMS-uri în masă?

Campaniile Bulk SMS sunt de obicei livrate folosind o platformă de SMS Marketing. Îți faci cont gratuit pe platformă, achiziționezi un număr de credite, încarci baza de date cu numerele de telefon, scrii mesajul și stabilește data și ora expedierii mesajului. Atât de simplu!

Iată un video explicativ despre cum trimiți mesaje în Bulk de pe platforma sendSMS: https://youtu.be/uwlpYAZpgo0

  • Poți expedia SMS-uri scurte, clasice, de 160 de caractere sau SMS-uri lungi, concatenate.
  • Primești răspunsuri SMS gratuit, fără a fi nevoie de vreo configurare.
  • Ai posibilitatea de a genera automat link-uri scurte (Short URLs) și trimiterea lor prin SMS.
  • Poți trimite mesaje Branded cu adresă inițiator alfanumeric (de până la 11 caractere) sau de pe numere scurte (17XX, 18XX sau 37XX, 38XX).
  • De asemenea, ai acces gratuit la rapoarte în timp real și generezi rapoarte personalizate.

Domenii de activitate ideale pentru serviciul Bulk SMS

SMS-urile pot fi incredibil de rentabile pentru foarte multe tipuri de industrii/sectoare de activitate: fast-food, financiar-bancar, retail, e-commerce, recrutare, auto-moto, călătorii, medical, sănătate și fitness.

Utilizează Bulk SMS pentru a ține la curent clienții cu noile servicii și/sau oferte, pentru a trimite remindere, coduri de validare, pentru a confirma programări și înscrieri. Un mare avantaj e că poți include în SMS-uri linkuri scurte către site-uri, cataloage online sau videoclipuri de prezentare.

Campaniile Bulk SMS se află în topul celor mai eficiente forme de Marketing Digital

SMS-ul are capacitatea de a ajunge la aproape oricine, oriunde în lume, cu efort minim. Ca atare, în ultimii ani, utilizarea sa ca instrument de marketing a crescut foarte mult. Iată de ce:

  • Impact imediat. Odată configurată campania prin intermediul unui furnizor de servicii SMS, trimiterea SMS-urilor se face aproape instantaneu. Acest lucru permite informațiilor să călătorească pe tot globul, foarte rapid, cu cea mai mare rată de citire dintre toate canalele de marketing. 95% din SMS-uri sunt citite în câteva minute de la primire.
  • Rată de deschidere mare. Alte canale de marketing au un grad ridicat de risipă, când vine vorba de țintirea clienților potriviți. SMS-urile în masă, însă, nu, deoarece mesajele pot fi trimise direct publicului vizat. În plus, datorită acestei naturi de targetare, rata de deschidere a SMS-ului este de până la 98-99%.
  • Costuri reduse / ROI ridicat. Chiar și cu un buget mic, poți ajunge rapid la mii de potențiali clienți. Iar efortul este foarte mic. Spre exemplu, pe platforma SendSMS.ro, livrarea în bulk a 5000 de SMS-uri costă doar 190 de euro, fără tva (0.038 euro/sms)
  • Rată de interacțiune foarte mare. Pentru mesajele SMS, există o rată de răspuns de 45%, comparativ cu doar 8% pentru e-mail. Interacțiunea este, de asemenea, mult mai mare, cu o rată de click de 36% pentru SMS și doar 3,4% pentru e-mail.
  • Mai puțină concurență. Știai că în ciuda exploziei SMS-urilor, multe companii nu au adoptat încă Marketingul pe Mobil? Asta se traduce printr-o concurență mai mică în segmentul de marketing prin SMS. Profită și tu de beneficiile Bulk SMS & Mobile Marketing!

Prin trimiterea de mesaje în Bulk generezi noi vânzări (reclame prin SMS), reduci costul unui call-center (ex. notificări privind statusul comenzii, livrării), îți informezi clienții sau angajații (notificări ședințe, cursuri, evenimente sau modificări contractuale, procedurale).

Profită chiar acum de puterea Marketingului prin SMS!

Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a introdus recent un nou tip de reclame, numite „Pause Ads”, care se declanșează în momentul în care utilizatorii pun pauză videoclipului pe care îl urmăresc. Noua abordare...
#bulk sms, #SMS, #reclama SMS , #stiri afaceri