Sefii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) s-au intalnit cu premierul Ciuca. Pe agenda, dinamica pietei de capital si nevoia dezvoltarii prin sustinerea mediului de afaceri. Cea mai recenta listare a statului roman este Electrica din 2014

 Marti, 28 Decembrie 2021, ora 05:39 48 citiri
Radu Hanga (presedintele Bursei de Valori Bucuresti - operatorul pietei de capital din Romania) si Adrian Tanase (CEO BVB) au avut luni o intalnire cu premierul Nicolae Ciuca la care au discutat despre evolutia pietei de capital si nevoia dezvoltarii acesteia pentru sustinerea mediului de afaceri din Romania. La intalnire au participat si doi consilieri ai premierului, potrivit unei postari de pe facebook.
Supliment ZF X-mas gifts * X-mas gifts pentru toate simturile
* X-mas gifts pentru un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.