Diana Sosoaca, afirmatii scandaloase in presa din Serbia. Senatoarea acuza o conspiratie a Occidentului impotriva Rusiei

 Joi, 23 Martie 2023, ora 05:42 2426 citiri
Diana Ivanovici Sosoaca a facut o serie de afirmatii scandaloase despre razboiul din Ucraina, sau despre cutremurul din Turcia care ar fi fost provocat intentionat cu ajutorul unor "arme geologice"."
Despre razboiul declansat de Rusia, senatoarea a spus ca Rusia a fost inconjurata de bazele militare, amplasate in tarile est europene, si ca Ucraina a fost un stat militarizat fortat.
"Anterior, ei au inconjurat Rusia cu baze militare pe teritoriul altor tari est-europene. Din 2014, au inarmat si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.