De ce este bucătăria cea mai importantă cameră din casă? Alege mobilă de bucătărie care să te inspire!

Advertorial
Luni, 23 Ianuarie 2023, ora 16:49
6359 citiri
De ce este bucătăria cea mai importantă cameră din casă? Alege mobilă de bucătărie care să te inspire!
FOTO: somproduct.ro

Știai că ne petrecem aproximativ trei ani din viață în bucătărie? Un studiu citat de Daily Mail arată că, în medie, oamenii stau 1132 de zile în bucătărie pregătind mâncarea, la care se adaugă timpul în care fac alte activități.

Pentru a fi completă, fiecare casă are nevoie de două elemente esențiale: un loc confortabil de dormit și unul primitor de luat masa. Aici ne petrecem cel mai mult timp acasă, așa că trebuie să ne asigurăm că timpul petrecut este unul de calitate.

Iată 3 motive pentru care ar trebui să investești în mobilă bucătărie Premium care să te reprezinte:

1. Bucătăria este inima casei tale. Este locul în care se întâmplă magia. Este puțin probabil să existe o zi din viața ta în care să nu ai un motiv să intri în bucătărie. Acolo începe și se termină ziua, este punctul central în care se adună familia pentru a se bucura de o masă copioasă, dar și de conversațiile de zi cu zi.

2. Bucătăria este noua cameră de zi. Dacă în bucătăriile din antichitate, dinainte de secolul al XVI-lea, nu puteai găzdui oaspeți din cauza fumului și a funinginii emanate, astăzi bucătăria reprezintă una dintre cele mai importante încăperi dintr-o locuință. Este o cameră în permanentă evoluție care servește acum mai multor scopuri: spațiu de luat masa, zonă comună de relaxare și conversație, loc de depozitare și chiar spațiu de lucru.

3. Bucătăria îți influențează stilul de viață. Mâncarea este esențială pentru supraviețuire, iar beneficiile gătitului sănătos, de acasă, sunt multiple. Bucătăria este locul în care pregătești masa pentru tine și cei dragi, îți iei aportul zilnic de apă și depozitezi alimentele. Dacă bucătăria ta este degradată, veche și murdară, cu siguranță vei observa o scădere a calității vieții tale.

Dacă ești în punctul în care cauți mobilă bucătărie pentru casa visurilor tale, atunci sunt câteva lucruri de care trebuie să ții cont.

Zona de gătit

Bucătăria a fost concepută ca o zonă a casei dedicată preparării mâncării. Chiar dacă evoluția ei, de-a lungul timpului, a transformat-o într-un spațiu multifuncțional, nu putem uita care este rolul ei principal. Atunci când alegi să redecorezi, asigură-te că delimitezi spațiul în care gătești zilnic de cel în care socializezi cu prietenii.

Dimensiunea bucătăriei

Dacă te hotărăști să investești într-o bucătărie nouă fără să iei măsurătorile potrivite, este posibil să rămâi foarte dezamăgit de rezultatul final. Cere ajutorul unui specialist sau vorbește cu producătorul pentru ca o echipă cu experiență să analizeze spațiul de care dispui și să fructifice în funcție de necesități designul pieselor de mobilier.

Culoarea potrivită

Albul este probabil cea mai populară culoare pentru mobilierul de bucătărie deoarece oferă un aspect aerisit, elegant și ordonat. Cu toate acestea, există o mulțime de alternative disponibile, mai ales atunci când alegi să îți personalizezi casa după bunul plac. Bucătăriile negre, bleumarin sau gri sunt alegerea celor pasionați de design scandinav, în timp ce bucătăriile din lemn sunt perfecte pentru cei care iubesc stilul clasic.

Calitatea materialelor

Cât de scump este un mobilier ieftin? Dacă optezi pentru variante de proastă calitate, fabricate din materiale foarte ieftine, dar ești unul dintre cei care gătește mult sau petrece timp îndelungat în bucătărie, vei fi nevoit să înlocuiești mobilierul în doar câțiva ani. Asigură-te că producătorul este unul de încredere, are un istoric solid și proiecte de calitate. Alege materiale Premium, durabile, care te vor ajuta să prelungești viața bucătăriei tale.

Estetică vs funcționalitate

Ești pasionat de design și îți dorești o bucătărie minimalistă sau futuristă care să atragă atenția tuturor invitaților? Dacă alegi variantele personalizate, atunci te vei bucura nu doar de stil, culoare și finisaje plăcute, ci și de o funcționalitate deplină. Astfel toate lucrurile se vor potrivi în dulapuri și fiecare centimetru va fi folosit într-un mod care să te avantajeze.

Bucătăriile la comandă se remarcă printr-un design personalizat, cu corpuri de bază, pe colț sau suspendate care rezistă în timp și la umezeală. Piesele de mobilier dispun de sisteme de organizare pentru sertare și dulapuri, cu lumini LED și feronerii sensys care permit o închidere amortizata si silențioasă. Alege o bucătărie la comandă de la SomProduct și investește în confortul casei tale: https://www.somproduct.ro/

Despre SomProduct

SomProduct este un brand cu tradiție în România, având o experiență de 14 ani în industria Home&Deco și un portofoliu de peste 90.000 de articole de la branduri de top autohtone și internaționale. Bazele companiei au fost puse în anul 2008, la Baia Mare, din dorința de a oferi oamenilor confort și inovație. Dacă atunci portofoliul de produse cuprindea doar cinci articole: trei saltele, o somieră și o canapea, astăzi clienții pot achiziționa mobilier și decorațiuni pentru întreaga locuință dintr-un singur loc: piese și seturi pentru dormitor, living, camera copiilor, birou, bucătărie, baie și hol, corpuri de iluminat, electrocasnice și obiecte pentru terasă și grădină.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#bucatarie, #amenajare bucatarie , #bucatarie