Imagini de neprivit într-o brutărie din România: ”E un gândăcel?” VIDEO

Marti, 18 Octombrie 2022, ora 14:14
3032 citiri
Imagini de neprivit într-o brutărie din România: ”E un gândăcel?” VIDEO
Brutărie mizerabilă, închisă de comisarii ANPC FOTO Facebook/Horia Constantinescu

Inspectorii OPC de la Giurgiu au făcut un control într-o brutărie din orașul Bolintin, iar mizeria de nedescris din atelier a șocat.

Pur și simplu gândacii mișunau pe bancul de lucru, iar produsele erau depozitate direct pe pardoseală.

Potrivit șefului ANPC, Horia Constantinescu, brutăria cu probleme din Bolintin se numește PAN DAVID, administratorul fiind amendat cu 20.000 de lei, iar fabrica închisă până se va face curățenie.

”PAN DAVID JCL SRL BOLINTIN VALE fabrica de pâine și patiserie Abateri. utilaje neigienizate cu resturi de aluat întărit, insecte vii muște și gindaci, lipsa plase de insecte, depozitare produse direct pe paviment, pereți și paviment neigienizat, site de predospire rupte, tăvi arse Sancțiuni amenda în valoare de 20000 lei OTPS și propunere 0-6 luni”, este comentariul șefului ANPC care însoțește filmarea din interiorul fabricii de pâine din Giurgiu.

Horia Constantinescu a lăsat să se înțeleagă că cei doi comisari care au făcut controlul în brutăria respectivă au fost amenințate cu dosare penale.

@horiaconstantinescuanpc

PAN DAVID JCL SRL BOLINTIN VALE fabrica de pâine și patiserie Abateri. utilaje neigienizate cu resturi de aluat întărit, insecte vii muște și gindaci, lipsa plase de insecte, depozitare produse direct pe paviment,, pereți și paviment neigienizat, site de predospire rupte, tăvi arse Sancțiuni amenda în valoare de 20000 lei OTPS și propunere 0-6 luni

♬ original sound - Horia Constantinescu

”Amenințate cu dosare penale, cele doua doamne comisar m-au sunat să se asigure (probabil?!) că le susțin. Mi-ar fi placut să pot fi și acolo!!! Locația va rămâne închisă până ajunge la nivelul pe care autoritatea noastra îl va stabili! Îi urez operatorului economic mult succes în ce direcție dorește! Aș începe cu curățenia!!!”, a scris Horia Constantinescu într-o postare pe Facebook.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un bărbat susține că a încasat 48 de amenzi rutiere pe nedrept: ”Săptămâna trecută am primit 5 într-o singură zi!”
Un bărbat susține că a încasat 48 de amenzi rutiere pe nedrept: ”Săptămâna trecută am primit 5 într-o singură zi!”
Un bărbat din Italia vrea să dea în judecată autoritățile din Napoli după ce a primit nu mai puțin de 48 de amenzi rutiere, în ciuda faptului că nu ar fi condus niciodată în zona...
Amendă usturătoare pentru o persoană care a consumat semințe și a aruncat cojile pe jos. Cât costă lipsa de civilizație
Amendă usturătoare pentru o persoană care a consumat semințe și a aruncat cojile pe jos. Cât costă lipsa de civilizație
O persoană care a mâncatat semințe și, apoi, a aruncat cojile pe jos a fost identificată de oamenii legii și amendată cu 1000 de lei, la Aiud. Folosindu-se de camerele de supraveghere din...
#brutarie, #anpc, #control, #mizerie, #patiserie, #amenda, #Horia Constantinescu ANPC , #consumatori