Trucuri pentru un bronz perfect. Cel mai bun ajutor al soarelui

Advertorial
Marti, 24 Mai 2022, ora 13:27
18732 citiri
Trucuri pentru un bronz perfect. Cel mai bun ajutor al soarelui
Bronzul perfect se poate obține cu puțin ajutor FOTO Unsplash

Au mai rămas doar câteva zile până la debutul oficial al sezonului estival, astfel că mintea noastră zboară deja la concediu, mare și soare.

Un bronz perfect oferă pielii o strălucire aparte, iar micile imperfecțiuni parcă sunt șterse de soare de pe pielea noastră. Totuși, timpul nu ne permite întotdeauna să avem acele vacanțe lungi pe care ni le-am dori. Cine nu ar vrea să petreacă jumătate de vară tolănit pe un șezlong, cu briza mării pe fundal?

Așa că trebuie să ne mulțumim uneori cu o săptămână sau două, un timp destul de scurt pentru a obține acel bronz pe care ni-l dorim, mai ales dacă avem o piele mai sensibilă ce nu suportă ore întregi de expunere, lucru care oricum nici nu este indicat.

Există câteva trucuri pentru a obține un bronz superb, cum ar fi să nu consumați alcool deoarece deshidratează organismul și predispune pielea la arsuri și să beți multă apă la plajă, la intervale scurte de timp.

Totuși, cel mai bun truc este folosirea unui accelerator de bronzare deoarece rezultatele se văd rapid, procesul de bronzare este stimulat, iar pielea este hidratată în același timp.

Ideal este să optați pentru un produs ce conține ulei de bacuri deoarece este singurul ulei care acționează în mod natural precum un autobronzant. În plus, uleiul de bacuri hidratează în mod absolut fabulos, are proprietăți antirid deoarece stimulează producția de colagen și poate estompa vergeturile. De asemenea, poate fi aplicat pe pielea deja bronzată pentru a intensifica culoarea.

De asemenea, puteți alege un produs 2 în 1, adică un ulei intensificator pentru bronzare, dar care oferă și protecție UV. Astfel, accelerează bronzarea, conferă pielii un ton auriu, dar și protejează pielea în același timp, expunerea la soare fiind principalul motiv al îmbătrânirii premature a acesteia.

Un astfel de ulei de calitate conține ingrediente precum ulei de morcov, care favorizează și uniformizează bronzul, este antioxidant, radiant și revitalizant. Se adaugă pe listă și ulei din semințe de dovleac, ulei de chia sau ulei de iasomie.

O altă opțiune ar fi un ulei autobronzant iluminator pentru o piele catifelată și strălucitoare. Un produs bun este formulat cu active regenerante precum unt de cacao, ulei de cocos, ulei de migdale și ulei de bacuri. Pielea va fi hrănită în timpul expunerii la soare pentru a preveni deshidratarea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum s-a terminat disputa pentru medaliile de bronz în campionatul național de baschet feminin
Cum s-a terminat disputa pentru medaliile de bronz în campionatul național de baschet feminin
ACS Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a cucerit medaliile de bronz în Liga Naţională de baschet feminin, după ce a învins formaţia CS Municipal Târgovişte cu scorul de 87-69 (23-21, 18-14, 27-16,...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#bronz, #bronz perfect, #bronzat, #autobronzant , #bronz