Angelina Jolie si Brad Pitt merg pana la capat cu divortul. La ce intelegere au ajuns

Luni, 02 Aprilie 2018, ora 11:00
6094 citiri
Angelina Jolie si Brad Pitt merg pana la capat cu divortul. La ce intelegere au ajuns
Foto: Arhiva/Hepta.ro

Actorii americani Brad Pitt si Angelina Jolie, care s-au separat in septembrie 2016, au ajuns la o intelegere privind divortul, dupa o lunga batalie judiciara, iar o pronuntare in acest caz va fi data in cateva saptamani.

Cele doua staruri au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia celor sase copii ai lor, potrivit unei surse apropiate fostului cuplu.

"S-au inteles in privinta termenilor de divort. Documentele sunt finalizate de ambele echipe de avocati, dar vor fi depuse in instanta in urmatoarele saptamani. Este o mare schimbare fata de momentul in care s-a incheiat casatoria, mai ales privind acuzatiile aduse de Angelina la adresa lui Brad, dar acum se inteleg destul de bine", a declarat sursa pentru publicatia The Sun.

"Amandoi au decis ca este crucial pentru copii sa aiba o relatie bazata pe respect. Au decis sa imparta custodia copiilor, Brad urmand sa fie consultat in ceea ce priveste chestiunile legate de programul de munca si calatorii. Au existat speculatii potrivit carora divortul a fost anulat, dar nu este cazul", a mai spus sursa.

O alta sursa a declarat ca Brad Pitt a facut terapie la psiholog dupa ce s-a despartit de Angelina Jolie.

Starul a recunoscut anterior ca una dintre problemele care au dus la destramarea casniciei sale cu Jolie a fost consumul de alcool.

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit in august 2014, dupa o relatie de aproape zece ani, si s-au separat in septembrie 2016. In cererea sa de divort, Jolie a cerut custodia celor sase copii ai lor, trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Angelina Jolie si Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionisti in "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" in anul 2005. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de actrita Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Angelina Jolie a mai fost casatorita cu actorii Jonny Lee Miller (1996 - 1999) si Billy Bob Thornton (2000 - 2003) si a avut relatii si cu alti barbati celebri, precum Timothy Hutton, dar si cu modelul si actrita Jenny Shimizu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Brad Pitt divort angelina jolie intelegere , #Angelina Jolie