Brabus 820 - bazat pe Porsche 911 Turbo S Cabriolet

Advertorial
Marti, 27 Septembrie 2022, ora 17:34
4763 citiri
Brabus 820 - bazat pe Porsche 911 Turbo S Cabriolet
FOTO: project85.ro

BRABUS 820 - ELEGANT. ICONIC. EXHILARE. Când credeai că le-ai văzut pe toate, iată că vine un BRABUS 820 pentru a sparge tiparele și a elibera puțină adrenalină pentru toți dependenții de mașini super sport, pentru care limitele sunt aproape inexistente. Definit în două cuvinte? Precis și Rafinat.

Acest lucru este unul neobișnuit deoarece BRABUS Mercedes a avut pânâ in acest moment doar autoturisme Mercedes Benz in portofoliu. Pista de la Meppen a avut ocazia în aceste zile să simtă gravitatea noului BRABUS 820 în ceea ce a constituit testul final pentru evaluarea performanțelor. Nimeni nu a fost mai potrivit pentru a face acest test decât pilotul german de curse, Lance David Arnold. Acesta a concurat numai la volanul mașinilor sport Porsche de-a lungul carierei sale, simțindu-se astfel "ca acasă" în acest BRABUS 820. Derivat din Porsche 911 Turbo S Coupé, noul BRABUS 820 și-a extins capacitățile în ceea ce ar putea fi numit "Cel mai dominant 911 Turbo din toate timpurile".

În plus, pentru mai multă distracție și libertate de alegere, BRABUS a echipat acest Porsche cu două trepte de upgrade diferite, depășind astfel performanțele celor de la TechArt în 2021. BRABUS 820 este adrenalină pe patru roți. Combinația supremă de distracție la nivel următor pentru condusul zilnic și putere nelimitată.

Bazat pentru prima dată pe Porsche 911 Turbo S Cabriolet, acest sport cruiser de nivel următor a fost conceput pentru adevărații entuziaști ai vitezei mari. Este o mașină de vis modernă care impresionează prin semnătura sa inconfundabilă, prin luxul izbitor de Masterpiece și prin experiența de condus la superlativ, indiferent unde vă duce călătoria.

BRABUS 820 a fost dezvoltat pentru a reimagina limbajul nostru de design "Black and Bold", menținând în același timp factorul tipic BRABUS 1-Second-Wow în fiecare detaliu. Designul său extrem de exclusivist prezintă conceptul nostru exterior de înaltă calitate în combinație cu elemente aerodinamice de nivel superior pentru cea mai bună experiență de condus posibilă.

În jurul șasiului extrem de sportiv, o serie de elemente de carbon expuse, cum ar fi inserția frontală BRABUS, spoilerul frontal, precum și flapsurile laterale izbitoare montate în fața roților spate, impresionează prin aspectul lor extraordinar și dinamic. Combinația supremă între puterea specifică BRABUS și plăcerea de a conduce zilnic alimentată de adrenalină - construit special pentru a depăși limitele. Din repaus, această icoană sportivă accelerează până la 100 km/h într-un timp uluitor de 2,5 secunde, grație motorului de 3,8 litri twin-turbo cu șase cilindri plat, cu turbocompresoare nou dezvoltate, care produce echivalentul său omonim 603 kW / 820 CP.

Cei 950 Nm de putere necruțătoare sunt transmise instantaneu prin intermediul unei transmisii cu dublu ambreiaj cu opt trepte, care poate fi schimbată fie automat, fie manual.

Versiunea Stage 1 livrează 720 de cai putere și un cuplu de 664 de livre-pie (900 Nm), date de hărțile de control pentru injecția de combustibil și aprindere, care cresc presiunea de supraalimentare a turbo, în timp ce versiunea Stage 2 face ca BRABUS 820 să o ia razna, ducând totul la un nivel nebunesc: turbocompresoare de înaltă performanță, unități de compresor mai mari, turbine mai mari și un ECU modificat, oferind un total excepțional de 820 de cai putere și un cuplu de 950 Nm. Din acest punct, acest BRABUS 820 absoarbe dintr-o suflare sprintul de la 0 la 100 km/h (0-62 mph) în doar 2,5 secunde, afișând o viteză maximă limitată electronic de 340 km/h (211 mph). Sunetul oferit de sistemul de evacuare sport este de asemenea unul extrem de special.

Factorul impresionant și inconfundabil de uimire de 1 secundă al modelului BRABUS 820 este subliniat de jante aliaj BRABUS Monoblock Z "Platinum Edition" de 22/21 inch. Procesele de fabricație de ultimă generație și un finisaj exclusiv "Signature Black" asigură un aspect inconfundabil și o rezistență maximă. Designul ușor asigură o stabilitate îmbunătățită, precum și o manevrabilitate optimă. Datorită arcurilor sportive complet reglabile, dezvoltate de noi, înălțimea de rulare a modelului BRABUS 820 poate fi optimizată cu până la 25 de milimetri, îmbunătățind semnificativ dinamica de conducere printr-un centru de greutate mai mic.

Și pentru că nu doar ceea ce se află sub capotă contează, BRABUS a reîmprospătat Porsche 911 Turbo S Coupé cu un design de curse, mai aerodinamic și mai aventuros. Elemente din fibră de carbon, un nou spoiler frontal cu flapsuri pe ambele părți, o nouă bară de protecție frontală cu prize de aer mai mari, un difuzor din carbon expus și anvelope Continental SportContact 7 sunt diferențele care îi definesc sportivitatea.

Din ce sunt făcute visele - specialiștii noștri în design interior au dezvoltat pentru BRABUS 820 un interior BRABUS Masterpiece personalizat, realizat complet manual, pentru a se potrivi cu aspectul său specific BRABUS.

Rafinat până la cel mai mic detaliu, designul luxos din piele neagră impresionează prin finisajul său impecabil, completat de matlasarea cu model special BRABUS cu stema BRABUS, de bordurile roșii contrastante, precum și de perforațiile precise la milimetru de pe scaune, elementele de tapițerie și covorașele, care sunt, de asemenea, tapițate cu cea mai fină piele.

Pentru mai multe informații contactați:

Project 85 Automotive – dealer BRABUS

email: office@project85.ro

facebook: Project85ro

Instagram: project85ro

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#brabus 820, #Porche, #cabriolet, #masini , #stiri auto