Comandă de la BOOKZONE cartea fenomen Inimi Purpurii

Advertorial
Vineri, 30 Septembrie 2022, ora 16:22
6200 citiri
Comandă de la BOOKZONE cartea fenomen Inimi Purpurii
FOTO: unsplash.com

La BOOKZONE este disponibilă la precomandă cartea Inimi Purpurii, de Tess Wakefield. Este considerată o carte fenomen, ce a fost ecranizată într-un film de succes pe Netflix, cu același nume. Dacă îți plac poveștile de dragoste, neapărat trebuie să citești cartea, iar apoi să vezi și filmul. Sau dacă ai văzut deja filmul, comandă și cartea pentru a ști exact cum și-a imaginat autoarea personajele principale și pentru a citi și alte detalii omise de film.

Cartea Inimi Purpurii este atât de populară deoarece prezintă o poveste de dragoste neobișnuită, rezultată dintr-un șir de evenimente neplăcute, dar care din păcate se întâmplă mai des decât te-ai aștepta.

Cassie Salzar este o tânără care încearcă să ducă o viață obișnuită și să își îndeplinească visul de a deveni cântăreață și compozitoare. Lucrează într-un bar în fiecare noapte, însă din păcate, viața a fost nedreaptă cu ea. Primește cruntul diagnostic de diabet și tot universul îi este dat peste cap. Se vede nevoită să lucreze și mai mult pentru a acoperi facturile medicale și pentru a-și permite tratamentul ce o ține în viață. Încearcă din răsputeri să facă față provocărilor, însă într-o noapte își dă seama că nu mai poate continua așa.

În barul unde lucrează, veneau des tineri soldați ce se pregăteau să plece în misiune. Acolo, Cassie îl întâlnește pe Luke Morrow, însă tânără îl refuză în văzul tuturor. Pentru a-și salva viața, Cassie recurge la un gest disperat.

Se întâlnește cu un bun prieten, Frankie, înrolat în armată și coleg cu Luke, pentru a-i propune un plan nebunesc. Cassie îl întreabă pe Frankie dacă o ajută căsătorindu-se cu ea, pentru a beneficia de asigurare medicală și în schimb, vor împărți celelalte beneficii oferite familiilor de militari. Luke aude toată discuția și intervine, astfel că Frankle o refuză pe Cassie.

După câteva zile, Luke o contactează pe Cassie și se oferă să se căsătorească pentru a o ajuta. Numai că Luke nu va face acest lucru doar pentru a-i oferi lui Cassie asigurarea medicală ce o va ține în viață, ci și pentru a se ajuta pe sine. Luke are un trecut nu tocmai fericit, pe care Cassie îl va afla în curând.

Este o carte emoționantă, însă nu vrem să îți spunem mai multe pentru a nu-ți strica surpriza. Trebuie doar să știi că lucrurile nu ies întotdeauna conform planului și dragostea apare exact când nu te aștepți. Având în vedere cât de apreciată a fost cartea, cu siguranță autoarea are un viitor strălucit.

Dacă vrei să comanzi această carte, trebuie să știi că în prezent se bucură de un preț special la librarie online BOOKZONE și de asemenea vei putea intra în posesia ei începând cu vineri 7 octombrie 2022. Este o carte pe care o vei citi pe nerăsuflate și care cu siguranță te va impresiona până la lacrimi, mai ales în privința destinului unora dintre personaje.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#bookzone, #carte, #comanda carte, #inimi purpurii , #carte