Un fost mare internațional susține numirea lui Boloni la națională: "Selecționer adevărat! Până acum au fost doar experimente!"

Miercuri, 12 Ianuarie 2022, ora 11:50 2691 citiri
Boloni FOTO facebook

Boloni este în negocieri avansate cu FRF pentru numirea în postul de selecționer al României.

Această variantă este suținută și de Viorel Moldovan, fotbalist cu zeci de selecții la națională, care crede că ultimii selecționeri au fost niște experimente.

„Cred că dacă Ladislau Boloni va fi numit selectioner, dacă va accepta, că văd că sunt tratative intense, consider că putem spune că, în sfârşit, avem un selectioner adevărat. Până acum au fost fel şi fel de experimente. Am pierdut calificări pe bandă rulantă, cred că este o alegere foarte bună din partea Federaţiei. Boloni e un antrenor foarte experimentat, un antrenor căruia i-au trecut prin mână foarte mulţi jucători tineri, care au confirmat mai târziu şi au ajuns fotbalisti de mare calibru.

Este o alegere foarte bună, zic eu, aveam nevoie şi avem nevoie de un astfel de selectioner. Boloni, Piţurcă, Mircea Lucescu, aşa trebuie să arate un selectioner. Nu este momentul încă unui experiment. Am făcut destule până acum şi cam stăm acasă, ne uităm la turneele finale la televizor.

Mai bine că nu e familiarizat cu fotbalul romanesc. Din punctul meu de vedere, chiar e un lucru foarte bun să nu fii familiarizat cu fotbalul românesc. El cred că e familiarizat cu fotbalul modern.

Eu am mare încredere în Ladislau Boloni. E clar că nu îi va fi uşor, până la urmă trebuie să ţinem cont şi de ceea ce avem noi în momentul de faţă la dispoziţie ca şi paletă, arie de selecţie”, a spus Viorel Moldovan, conform AS.ro.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News