Olteanu vrea sa-l scoata pe Boureanu din cursa pentru CJ Arges

Miercuri, 14 Mai 2008, ora 14:46 1947 citiri

Vicepresedintele liberal Bogdan Olteanu i-a cerut Partidului Democrat-Liberal sa il retraga din cursa pentru presedintia Consiliului Judetean (CJ) Arges pe deputatul Cristian Boureanu (foto), pe motiv ca acesta are dosar la DNA, relateaza, miercuri, NewsIn.

Olteanu a conditionat o intelegere intre PD-L si PNL la nivelul judetului de aceasta retragere a lui Boureanu. Coordonatorul politic al campaniei electorale a PNL indeamna PD-L sa treaca de la vorbe la fapte in cazul luptei impotriva baronilor locali, retragandu-l pe Boureanu si de declarandu-si sustinerea pentru candidatul PNL la presedintia CJ Arges, Adrian Miutescu.

"Pentru a castiga impotriva PSD, trebuie ca PNL si PD-L sa-l sustina pe cel mai bun candidat la presedintia CJ Arges. De aceea, cer PD-L sa-l retraga pe Cristian Boureanu din cursa electorala si sa-l sustina pe Adrian Miutescu, candidat plasat mult mai bine in sondajele de opinie si fara dosare la DNA, spre deosebire de Boureanu.

In acest caz, PNL va fi dispus sa-l sustina la Primaria Municipiului Pitesti pe candidatul cel mai bine plasat in optiunile de vot", mai spune Olteanu.

La randul sau, deputatul Cristian Boureanu a declarat, in timpul unei vizite in judetul Arges, ca este dispus sa faca o alianta cu liberalii, pentru a castiga presedintia CJ.

"Sunt convins ca domnul Miutescu va da dovada de maturitate politica daca vom reusi, la un moment dat, sa mergem in echipa, impotriva actualului presedinte al Consiliului Judetean, Constantin Nicolescu," a declarat Boureanu, care candideaza din partea PD-L pentru sefia CJ Arges.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News