Bogdan Olteanu scapa de arest, dar nu poate lua legatura cu Tariceanu sau Vintu

Joi, 20 Octombrie 2016, ora 11:36 4356 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Bogdan Olteanu scapa de arestul la domiciliu si va fi plasat sub control judiciar, la cererea procurorilor anticoruptie, a decis instanta suprema, joi.

Una dintre interdictiile impuse este de a lua legatura cu mai multe persoane, printre care si Calin Popescu Tariceanu.

Celelalte persoane cu care nu poate lua legatura Olteanu sunt Eftime Ionut Adrian, Ifteni Ion, Turcan Octavian, Mihaiu Liviu Georgica, Enache Sorin, Teodorescu Gheorghe, Pasti Vladimir Sergiu, Ghergut Dan Ion, Zavaleche Cecilia, Cononov Paul, Popa Octavian Marius, Korodi Attila, Motreanu Dan Stefan, Vintu Sorin Ovidiu, Buzelean Ionut Vasile, Balauta Aurelian si Pop Tudor Octavian.

Decizia nu e definitiva sipoate fi contestata in termen de 48 de ore.

Amintim ca Bogdan Olteanu este judecat pentru trafic de influenta pentru fapte care ar fi fost comise in intervalul iulie-noiembrie 2008, perioada in care acesta detinea functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

DNA a transmis ca Olteanu, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, a solicitat si primit de la un om de afaceri un milion de euro si sprijin electoral, constand in servicii de marketing si consultanta, in schimbul efectuarii de demersuri pe langa premierul de atunci Tariceanu, astfel incat Liviu Mihaiu sa fie numit pe postul de guvernator al Deltei Dunarii.

Omul de afaceri in cauza este Sorin Ovidiu Vintu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii