Bogdan Olteanu, inca 30 de zile de arest preventiv (Video)

Luni, 22 August 2016, ora 15:27 5254 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu va petrece inca 30 de zile in arest preventiv, daca decizia ICCJ de luni ramane definitiva.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat ca mandatul de arest preventiv de 16 zile - care expira in aceasta saptamana - sa fie prelungit cu inca 30.

Constantin Durgheu, avocatul fostului viceguvernator BNR, a anuntat, dupa aflarea deciziei, ca a contestat deja decizia ICCJ.

Acesta a declarat ca Bogdan Olteanu este "intr-o stare de bulversare emotionala pentru ca nu isi poate exercita dreptul la aparare".

Avocatul a adaugat ca fostul viceguvernator BNR nu s-a plans de conditiile din arestul preventiv, desi se stie ca nu sunt unele bune.

Amintim ca Bogdan Olteanu a fost retinut de procurorii DNA in noaptea de 28 spre 29 iulie, in dosarul in care este acuzat ca a facut trafic de influenta. Apoi, a fost plasat in arest la domiciliu, iar pe 12 august magistratii au decis arestarea sa preventiva pentru 16 zile. Fostul viceguvernator al BNR a sustinut ca este nevinovat si ca va demonstra acest lucru in instanta.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News