Bogdan Olteanu a fost eliberat din închisoare. Fostul președinte al Camerei Deputaților a executat mai puțin de jumătate din pedeapsă

Joi, 18 August 2022, ora 22:40 7541 citiri
Avocatul lui Bogdan Olteanu a susținut că fapta de trafic de influență pentru care a fost condamnat era prescrisă în 2020 FOTO Facebook

Curtea de Apel București a decis joi, 18 august, eliberarea din penitenciar a fostului lider liberal Bogdan Olteanu, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor şi fost viceguvernator al BNR.

Instanţa a respins contestaţia DNA la decizia de fond pronunţată de Tribunalul Bucureşti.

”Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva încheierii de şedinţă din data de 08.07.2022, pronunţată de Tribunalul Bucureşti în dosarul penal nr. 15635/3/2022/a1”, este decizia instanţei.

Sentinţa este definitivă.

Tribunalul Bucureşti a admis pe fond eliberarea lui Bogdan Olteanu din penitenciar.

Fostul lider liberal a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare în octombrie 2020, în dosarul numirii lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Administraţiei Deltei Dunării. El a fost acuzat de tafic de influență în favoarea lui Sorin Ovidiu Vîntu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News