Bogdan Olteanu, audiat 5 ore la DNA: Ramane sa imi gasesc dreptatea conform procedurilor (Video)

Miercuri, 10 August 2016, ora 16:08 4475 citiri
Foto: Digi 24 TV

Bogdan Olteanu, fostul viceguvernator al BNR, a fost audiat, miercuri, timp de aproape 5 ore, la sediul central al DNA, in dosarul in care a fost arestat la domiciliu pentru trafic de influenta.

La iesire, acesta nu a vrut sa ofere mai multe detalii despre noile audieri.

"Am suportat consecintele, am pierdut ce aveam de pierdut, ramane sa imi gasesc dreptatea conform procedurilor", a punctat Bogdan Olteanu, sustinand inca o data ca este nevinovat.

In ciuda insistentelor jurnalistilor, fostul viceguvernator liberal a refuzat sa discute "elementele din dosar".

Tot miercuri a fost audiat la DNA in calitate de martor si fostul ministru al Mediului Attila Korodi, cel care l-a numit pe Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii in 2008, numirea fiind pusa sub semnul intrebarii de procurori.

In urma cu doua saptamani, Bogdan Olteanu a fost retinut si ulterior plasat in arest la domiciliu, fiind acuzat de trafic de influenta.

Procurorii sustin ca, in 2008, cand era presedintele Camerei Deputatilor si lider PNL, Bogdan Olteanu ar fi primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru a obtine numirea lui Liviu Mihaiu, un apropiat al omului de afaceri, in functia de guvernator al Deltei Dunarii.

Dupa plasarea in arest la domiciliu, Bogdan Olteanu a demisionat de la BNR.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News