Ce au pățit interlopii care au înjunghiat un manelist la Mamaia. Scandalul a pornit după ce bărbatul a vrut să salute câteva prietene într-un club

Luni, 10 Octombrie 2022, ora 11:03 3892 citiri
FOTO captură YouTube/ Replica de Constanta

Trei bărbați judecați în dosarul privind înjunghierea unui cântăreț de manele au aflat decizia definitivă a judecătorilor.

Instanța a decis să ridice controlul judiciar. Fapta a avut loc într-un club din stațiunea Mamaia, în luna mai.

Decizia a fost luată de Judecătoria Constanța și menținută de Tribunalul Constanța, potrivit ziuaconstanta.ro.

În rechizitoriu, procurorii arată că, în noaptea de 13/14 mai 2022, în jurul orelor 03.15, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona clubului, organele de poliţie din cadrul Poliţiei Staţiunii Mamaia au fost sesizate de către o persoană cu prvire la faptul că în timp ce se afla în interiorul unui club din Staţiunea Mamaia, a fost agresat de o persoană necunoscută, fiind tăiat cu un obiect tăietor-înţepător pe mâna stângă, scrie sursa citată.

Tot în actul de sesizare a instanței se mai arată că la fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD care a transportat victima la Spitalul Judeţean Constanţa unde a fost diagnosticat cu plagă tăiată faţă mediană braţ stâng, a primit îngrijiri medicale după care a fost externat, aşa cum rezultă din procesul verbal al organelor de poliţie.

Victima a fost Bogdan Mocanu, fost participant la Puterea Dragostei şi actual cântăreţ, iar agresorii ar fi din Piaţa Chiliei, potrivit replicaonline.ro. Acesta a fost condus la spital, acolo unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, inclusiv a fost cusut. El le-a povestit anchetatorilor că a intrat în club să-și salute niște prietene și a afost atacat.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News