Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cabine pentru fumat la BNR. De ce vor costa 6 bucati 400.000 de lei

Vineri, 06 Decembrie 2013, ora 16:27
2259 citiri
Cabine pentru fumat la BNR. De ce vor costa 6 bucati 400.000 de lei
Foto: Ampress

Banca Nationala a anuntat ca intentioneaza sa amenajeze sase cabine pentru fumat in sediul central din Bucuresti. Aceste locuri special amenajate pentru fumatori vor fi amplasate la etajele II, III si IV.

Achizitia BNR va costa institutia 401.000 de lei fara TVA, scrie Mediafax. Banca Nationala a cerut oferte pentru cabine de fumat dotate cu echipamente performante de tratare, purificare avansata si conditionare a aerului. Capacitatea maxima a fiecarei cabine este de sapte persoane.

BNR a cumparat un pian de 130.000 de euro

"Ansamblul va avea un design modern, va fi prevazut cu o usa si sistem de iluminat propriu si nu va depasi dimensiunile in plan precizate. Usa de acces va fi culisanta, automata. Partile fixe vor fi executate din sticla clara/transparenta de circa 10 mm grosime, finisata si securizata.

Profilele metalice vor fi din aluminiu, cu aspect de metal satinat. Sistemul de purificare va fi de tip multi-filtru, profesional, functionand pe principiul electrostatic si pe baza de carbune activ. Sistemul va avea o eficienta maxima la eliminarea fumului/ mirosului de tigara, a particulelor de nicotina si formaldehida din aer", se arata in caietul de sarcini.

Reprezentantii bancii au specificat ca aceste cabine trebuie amplasate in maximum o luna de zile de la inceperea lucrarilor. Plata pentru cabine va fi asigurata din fonduri proprii. Contractul va fi scos la licitatie si va fi atribuit companiei care ofera pretul cel mai mic. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost stabilit la 27 decembrie.

In prezent, fumatul este permis la ora actuala la parterul cladirii BNR intr-un spatiu special amenajat.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#Banca Nationala cabine fumat, #licitatie BNR cabine fumat, #contract BNR cabine fumat , #stiri BNR
Comentarii