5 stiluri de blugi de damă care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în 2024

Advertorial
Miercuri, 17 Ianuarie 2024, ora 18:44
10106 citiri
5 stiluri de blugi de damă care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în 2024
FOTO: unsplash.com

Blugii de damă continuă să rămână o piesă de bază în garderoba oricărei femei. De-a lungul timpului, blugii au trecut prin mai multe forme, stiluri și croieli, cuprinzând fără efort spiritul fiecărei generații. Anul acesta, stiluri retro sunt readuse la viață cu accente moderne și subliniază diversitatea oamenilor în cele mai subtile moduri.

Blugii evazați: Eleganță retro și fluiditate

Reinventând farmecul anilor '70, blugii evazați sau clopot aduc o notă de eleganță și feminitate în moda anului 2024. Croiala fluidă și lărgită la baza piciorului transformă această piesă de bază într-un element statement, punând în valoare o mulțime de siluete, în special cele în formă de pară. În acest an, tendințele în modă arată o exagerare a părții evazate a pantalonilor.

Blugii cu aplicații: Atenția stă în detalii

Blugii cu aplicații revin în forță pe scena modei în acest an. De la broderii florale delicate și până la decorații cu paiete sau perle strălucitoare, acești jeanși adaugă o notă de originalitate și creativitate fiecărei ținute. Sunt o alegere bună pentru zilele însorite de primăvară sau pentru serile de ieșit în oraș, când vrem să păstrăm o eleganță relaxată.

Blugii cu talie înaltă: O alegere clasică

Blugii de damă cu talie înaltă continuă să domine preferințele doamnelor și domnișoarelor din toate colțurile lumii. Aceștia evidențiază linia naturală a corpului, oferind o silueta elegantă și lungesc piciorul. Combinați cu o pereche de pantofi cu toc devin ușor o piesă cu care nu poți da greș, iar multitudinea de croiuri (skinny, largi sau evazați) oferă garanția că ne putem găsi perechea perfectă pentru orice siluetă.

Blugii supradimensionați: Stil hip-hop reactualizat

Revitalizând moda hip-hop a anilor '90, blugii supradimensionați reprezintă un tribut adus culturii urbane și a modei de stradă în acest sezon. Cu croieli ample și detalii specifice epocii, precum o multitudine de buzunare, acești blugi adaugă o notă retro și urbană fiecărei ținute. Modelele de blugi skater sau cargo se încadrează perfect în această categorie, fiind o alegere foarte populară în moda adolescentelor.

Blugii cu talie joasă: Nonșalanță jucăușă

Blugii cu talie joasă aduc un aer nonșalant și relaxat ținutelor, amintind de divele muzicii pop de la începutul anilor 2000. Aceștia subliniază linia șoldurilor și oferă un aspect tineresc și ușor seducător ținutelor. Sunt o alegere perfectă pentru pasionatele de modă care doresc să încerce ținute mai relaxate, dar să rămână în același timp în trend, în combinații cu pulovere sau cămăși supradimensionate.

Blugii skinny: Un clasic modern al modei feminine

În ciuda evoluției constantelor schimbări de trenduri, blugii skinny continuă să fie o prezență puternică în lumea modei, devenind un element clasic și totodată practic în fiecare garderobă. Acest stil, care îmbrățișează perfect linia piciorului, rămâne o alegere populară pentru femeile care caută o siluetă modernă și elegantă. Blugii de damă skinny pot fi asortați cu ușurință în diverse ținute, de la casual la business casual, și pot fi purtați atât cu cămăși lejere, cât și cu bluze și sacouri elegante, oferind o flexibilitate remarcabilă.

Astfel, cuvântul care descrie tendințele în ceea ce privește blugii de damă în 2024 este cu siguranță „diversitate”. Multitudinea de stiluri disponibile acum ne oferă șansele experimentării și dezvoltării stilului personal mai mult ca niciodată. Ținutele în care blugii devin vedeta în acest an ne pot purta printr-o călătorie în timp, din anii '70 până la începutul secolului doar într-o singură săptămână.

Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 afirmă despre Marcel Ciolacu că de fiecare dată când deschide gura, asistăm la un fel de stand-up comedy plătit (fără să vrem) din banii noştri şi...
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Lideri ai Dreptei Unite s-au întâlnit cu românii din Marea Britanie şi Italia pentru a le prezenta priorităţile pentru diaspora, informează, duminică seară, un comunicat transmis de...
#blugi, #blugi dama, #garderoba , #femei