Blazer și pardoseli LVT Looselay pentru schimbări în viața ta

Advertorial
Miercuri, 01 Iunie 2022, ora 08:00
3247 citiri
Blazer și pardoseli LVT Looselay pentru schimbări în viața ta
FOTO: zenity.ro

Un blazer este un lucru universal și mereu la modă. Practic, îl poți purta cu blugi și o pereche de pantaloni, precum și cu o fustă mini sau o rochie de vară - într-un cuvânt, în orice combinație și în orice stil. Dacă ești bărbat, un blazer este potrivit în orice situație și pentru orice look.

Un blazer este un lucru universal și mereu la modă. Practic, îl poți purta cu blugi și o pereche de pantaloni, precum și cu o fustă mini sau o rochie de vară - într-un cuvânt, în orice combinație și în orice stil. Dacă ești bărbat, un blazer este potrivit în orice situație și pentru orice look. Un blazer cu lungimea medie a coapsei poate fi purtat ca element independent al garderobei - fără fustă sau pantaloni. Aceasta este o opțiune excelentă pentru a trece de la garderoba de zi la cea de seară, care va fi o alternativă demnă la o rochie de cocktail. Cele mai interesante modele de blazere la modă care pot juca acest rol, sunt de la marile case de modă ale lumii.

Blazer supradimensionat sau stilat?

În general, este acceptat faptul că două rânduri de nasturi adaugă vizual volum și plinătate. Cu toate acestea, designerii Giambattista Valli, Gabriela Hearst și Max Mara au infirmat această opinie, demonstrând nu numai capacitatea de a opera cu tehnologii moderne de tăiere și cunoștințe ale ultimei industrii textile, ci au reușit să ofere blazere de damă la modă cu două rânduri de nasturi pentru diferite conformații ale corpului și pentru fanii diferitelor stiluri. Tendințele modei complet opuse, coexistă adesea în mod pașnic, iar sezonul primăvară-vară 2022 nu face excepție. În timp ce unele mărci „promovează” supradimensionarea, altele, dimpotrivă, pledează pentru o croială ajustată care conturează ușor curbele seducătoare ale corpului feminin. Designerii sugerează să renunți la modelele voluminoase și să dai preferință blazerelor stilate cu talie subliniată.

Blazer – Terapie prin culoare

Un blazer la modă poate deveni cu ușurință piesa centrală a look-ului tău. Mai ales dacă este o culoare strălucitoare. Și în noile colecții de blazere marii designer oferă terapie prin culoare. Blazerele la modă pentru femei sunt unele dintre cele mai eficiente terapii. Poţi purta un blazer strălucitor cu o pereche cu pantaloni asortaţi, precum si cu blugi, o rochie slip, jambiere sau o fusta cu paiete. Într-un cuvânt, experimentează, mai ales dacă vrei să schimbi ceva în viața ta. Dacă totuși simți că mai trebuie să schimbi ceva pentru a fi mulțumit pe deplin, încearcă să schimbi parchetul, cu pardoseala LVT Looselay de lux, care se potrivește în orice stil de design.

Pardoseala LVT Looselay

Te-ai gândit că ai putea face o schimbare în viața ta anostă, schimbând unele elemente din garderobă și unele elemente din casă? Poți schimba puloverele cu un blazer și parchetul laminat cu pardoseala LVT Looselay. Dacă ai devenit interesată, atunci poți afla că pardoselile LVT Looselay au câștigat o mare popularitate în ultimul timp și sunt utilizate activ pe lângă acoperirile de lungă durată, precum: linoleum, laminat, ceramică și parchet. Acest tip de pardoseală este ecologică, are performanțe ridicate și există într-o mare varietate de culori.

Cuarțul natural, conferă plăcii rezistență, un aspect complet nou și rezistență la uzură. Producția de pardoseli are loc prin presare la cald, în care toate componentele sunt distribuite uniform pe întreaga suprafață și formează o structură solidă. Acolo unde este imposibil de așezat un laminat, pardoseala LVT Looselay cu aspect de lemn natural se va potrivi perfect. Pardoselile LVT Looselay sunt prietenoase cu mediul. Toate certificatele de igienă au confirmat respectarea mediului. Au o rezistență mare la umezeală, la apa, permite ca pardoseala să fie folosită în baie, subsol sau piscină.

Pardoseli LVT Looselay rezistente la uzură

Pardoseala LVT Looselay este rezistentă la uzură, este un material destul de durabil, nu vei vedea niciodată urme de la mobilă sau urme de tocuri sau de pantofi pe ea. Cu o îngrijire adecvată, pardoseala poate rezista zeci de ani. Instalarea plăcilor nu necesită abilități. Un sistem simplu de blocare îți permite să așezi plăcile fără prea multe dificultăți. Poate fi așezată pe foi de placaj sau șape de beton. De asemenea, are proprietăți acustice excelente. În contrast cu același laminat, permit utilizarea plăcilor în orice cameră, deoarece o persoană nu va fi enervată de sunete neplăcute de la mersul pe tocuri. Sunetele sunt dezactivate, și astfel, pardoseala este relevantă pentru camera copiilor. Capacitatea de a prelua aspectul lemnului natural, face ca pardoseala LVT Looselay să fie mai atractivă și mai potrivită în orice interior.

Pardoseala LVT Looselay ușor de întreținut

Această placă modulară nu se teme de bacterii sau mucegai, rezistă bine la apă, nu se estompează și nu se deteriorează în timp. Aditivii chimici speciali conferă plăcii rezistență și chiar rigiditate. Pardoseala este uşor de întreținut datorită stratului de protecție din poliuretan micro-nivel. Practic, pardoseala LVT Looselay poate fi găsită cu aspect în stilul materialelor tradiționale precum lemnul natural. Drept urmare, acoperirea se dovedește a fi atât de reală, încât uneori este chiar greu de înțeles că acesta nu este un material real. Spre deosebire de parchetul real, pardoseala LVT Looselay nu este capricioasă din punct de vedere al îngrijirii. Poți efectua o curățare umedă, care conține produse de curățare fără material abraziv și atât.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Blazer, #pardoseli, #LVT Looselay , #stiri life style