Corbis GreenLight - muzica pentru sectorul business

Joi, 08 Martie 2012, ora 15:30
5222 citiri
Corbis GreenLight - muzica pentru sectorul business
Foto: Webnews

Corbis, companie creata de Bill Gates, aflata in plina expansiune, a lansat serviciul GreenLight Music, care propune un nou canal de distributie a muzicii online, destinat marilor grupuri sau firme.

Serviciul este conceput in stilul abordat de iTunes, dar are drept sector tinta utilizatorii business, adresandu-se companiilor interesate in achizitionarea de muzica ambientala pentru reuniuni, targuri si expozitii sau site-uri web, relateaza Webnews.

O serie de nume importante ale industriei muzicale, precum EMI, Sony/ATV Music Publishing, Universal sau Warner, s-au declarat deja deosebit de interesate de acest proiect, care se bazeaza inca de la debut pe mai bine de un milion de piese muzicale disponibile.

GreenLight Muzic ofera companiilor posibilitatea de a-si asigura dreptul asupra utilizarii anumitor continuturi muzicale intr-un context profesional, diferit de ambientul clasic al consumatorului de Mp3 online, asigurat de serviciul iTunes.

Casele discografice sunt la randul lor interesate de oferta Corbis, in contextul in care serviciile lansate ar putea reprezenta noi solutii menite sa sustina munca de creatie a artistilor, protejandu-le drepturile de autor, subliniaza sursa.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Corbis lGreenLight Music, #muzica business , #stiri Bill Gates