Ce preferă femeia modernă în materie de bijuterii?

Advertorial
Joi, 31 Martie 2022, ora 17:03
4242 citiri
Ce preferă femeia modernă în materie de bijuterii?
FOTO: unsplash.com

În mod cert, maniera în care este purtată o bijuterie are un rol cheie în definirea identității și a personalității unei persoane.

Femeia modernă este activă și mereu pe fugă, astfel că și stilul său vestimentar trebuie să fie unul de efect, dar și confortabil, care să permită libertatea de mișcare. La o astfel de abordare, accesoriile trebuie să fie unele fine și discrete, care să completeze perfect ținuta de zi.

În prezent, doamnele și domnișoarele își pot exprima personalitatea cu ajutorul bijuteriilor minimaliste, ele devenind o emblemă contemporană a eleganței.

Cum este ilustrată feminitatea modernă?

În secolul vitezei, în care oamenii sunt mereu pe fugă sau contra-timp, femeia modernă trebuie să îndeplinească simultan mai multe roluri, de la cele clasice, de soție și mamă, la cele moderne, de femeie de carieră și persoană activă în societate.

Pentru a putea face față cu succes tuturor responsabilităților cotidiene, o femeie modernă trebuie să prezinte o ținută elegantă, dar în același timp confortabilă. Prin urmare, o ținută casual poate fi accesorizată perfect cu bijuterii din aur simple, discrete și delicate.

Citește și: Cum se verifică aurul – Ghid complet

Altfel spus, aceste bijuterii sunt specifice stilului minimalist și au rolul de a scoate în evidență eleganța, puterea, dar și feminitatea și fragilitatea femeii moderne.

Ce bijuterii se potrivesc stilului minimalist?

„Less is more” spunea Coco Chanel, un etalon în industria modei, astfel că o ținută cu cât este mai simplă, cu puține accesorii, cum atât este mai frumoasă și elegantă. De aceea, femeile care adoptă acest stil minimalist aleg, de obicei, bijuterii din aur ce impresionează prin rafinamentul și versatilitatea lor.

Cum stilul minimalist este caracterizat de linii drepte și simple, cu forme geometrice și culori neutre și bijuteriile ce se încadrează în acest stil trebuie să prezinte o estetică similară.

Bijuteriile minimaliste oferă un touch de finețe și stil oricărei ținute. Astfel, alegerea unor astfel de piese vor completa perfect o ținută construită într-o estetică casual. Însă, aceste bijuterii pot fi abordate și la ținute spectaculoase de seară.

Indiferent că preferă inele, coliere, cercei sau brățări din aur, doamnele și domnișoarele au posibilitatea în prezent de a alege dintr-o varietate de modele de bijuterii minimaliste, fiecare surprinzând printr-o delicatețe și un farmec aparte. În general, bijuteriile de acest tip sunt alese prin prisma versatilității și frumuseții lor.

În concluzie, femeia modernă, indiferent de ipostaza în care se află (mamă, soție, femeie de afaceri etc.) își ilustrează feminitatea și stilul personal cu ajutorul bijuteriilor din aur care prezintă o estetică simplă, dar de un rafinament desăvârșit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#bijuterii, #femeie moderna, #bijuterii din aur , #stiri life style