Ce bijuterii oferi cadou în funcție de personalitate și stil?

Advertorial
Vineri, 27 Ianuarie 2023, ora 16:36
4062 citiri
Ce bijuterii oferi cadou în funcție de personalitate și stil?
FOTO: canva.ro

O modalitate de a-ți exprima personalitatea unică este prin bijuteriile pe care le porți. Acestea trădează, de cele mai multe ori, personalitatea și stilul vestimentar ale celui/celei care le poartă. Și dacă este oarecum ușor să alegem o bijuterie pe gustul nostru, partea grea se ivește în momentul când trebuie să alegem un cadou special pentru persoana dragă.

Bijuteriile pot fi un cadou de neuitat, atunci când sunt alese în mod corespunzător sau dimpotrivă, pot fi un eșec total. Iată un pont: păstrează în minte personalitatea și stilul persoanei pentru care cumperi cadoul.

Ușor de zis, greu de făcut, nu-i așa? De aceea, vom prezenta mai departe diferite tipuri de personalitate și bijuteriile asociate cu acestea.

1. Stilul extravagant

Aceste persoane sunt cel mai greu de mulțumit, deoarece aparent le au pe toate. Când intră într-o încăpere toate privirile sunt ațintite asupra lor. Stilul lor vestimentar este unul extravagant, ieșit din comun. Cum ai putea să le surprinzi cu o bijuterie?

Există o modalitate de a le uimi, fără a înnebuni în timp ce cauți cadoul perfect pentru ele 😊 Ține cont de stilul clasic, atemporal, elegant, care nu se demodează niciodată. Alege o pereche de cercei argint de la podoabelemele.ro care se potrivesc la orice ținută. Dacă bugetul îți permite, poți opta pentru un set de cercei si colier cu perle, o brățară tenis cu turmalina sau un inel cu pietre prețioase rubin, safir sau smarald.

De asemenea, poți găsi opțiuni de bijuterii cu diamante cultivate în laborator, la un preț accesibil. Ele sunt la fel de uluitoare ca bijuteriile cu diamante naturale. Astfel, poți investi într-o piesă deosebită, fără a da faliment.

2. Totul sau nimic

Iubește-i sau urăște-i, următorul tip de personalitate iese în evidență indiferent de situație. Aceste persoane sunt creatoare de tendințe neintenționate. Sunt genul de oameni cărora nu le este frică să facă o declarație îndrăzneață, pur și simplu pentru că le place ceea ce le place. Sunt direcți, sinceri și alții apreciază acest lucru la ei.

De obicei, poartă bijuterii statement impunătoare prin care se pot exprima cu ușurință. Rămâneți la ceea ce știu și iubesc. Dacă sunt cunoscuți pentru bijuteriile lor de inspirație vintage, alegeți un pandantiv antic cu piatra mare (labradorit, turcoaz, lepidolit, jasp, onix) sau o pereche de cercei lungi din argint lucrați manual în filigran cu pietre semiprețioase.

Ideea este să alegi pietre în culorile preferate ale persoanei căreia i se adresează cadoul. Astfel, te asiguri că piesa de la tine va fi purtată cu drag și nu uitată în vreun sertar.

3. Orientat spre detalii

Unii oameni vor iubi orice le oferiți, iar alții se topesc după cadouri alese cu grijă, care să denote atenția la detalii. Acest tip de personalitate poate fi greu de surprins, deoarece necesită timp mai mult pentru pregătirea cadoului.

Începe prin a pune întrebări. Poate le lipsește ceva din colecția existentă de bijuterii? Vor iubi atenția pe care le-o acorzi! Află ce tip de bijuterii le place, înainte de a cumpăra ceva. Vor aprecia abilitățile tale de detectiv, iar tu te vei asigura că primesc exact piesa pe care și-o doresc. Folosește indiciile oferite pentru a evita dezamăgirile inutile!

4. Stilul minimalist

Poate te întrebi ce cadou alegi pentru acea persoană mai introvertită din viața ta, care nu poartă accesorii strălucitoare și modele nebunești. Ar putea prefera o întâlnire liniștită cu prietenii apropiați decât o ieșire, iar gusturile sale sunt mai rezervate în materie de accesorii. Preferă ca bijuteriile sale să fie admirate de aproape, decât să fie vizibile din cealaltă parte a camerei.

Alege o bijuterii simplă din metal prețios (aur sau argint) și asigură-te că este culoarea pe care o preferă.

5. Dragoste pentru natură

Cu toții avem în cercul nostru de prieteni persoane iubitoare de natură. Acestea preferă să poarte accesorii ecologice din materiale naturale, care reflectă stilul boem și un spirit liber. Partea bună este că ai multe variante când vine vorba să alegi o bijuterie cadou pentru ei.

De la pietre naturale, la modele cu elemente ale naturii încorporate în montura piesei, găsești o mulțime de bijuterii tribale și în stil boho-chic in magazinele online dedicate. Alege nuanțe care se găsesc în natură (verde, galben, maro, arămiu) și optează pentru modele cu tematică florală sau simboluri sacre, cum ar fi Copacul Vieții și Floarea Vieții.

6. În continuă mișcare

Persoanele sportive, energice sau active preferă bijuterii care să nu le deranjeze în timpul mișcării. Vor aprecia bijuteriile simple, care le fac să arate bine, în timp ce fac ceea ce le place. Ele preferă bijuterii cu mecanism de închidere-deschidere cât mai simplu și rapid.

Să ai în vedere că vor înlătura bijuteriile de cel puțin 2-3 ori pe zi - înainte de activitatea sportivă, de intrarea la duș și de culcare . Un colier personalizat cu inițiala numelui, o pereche de cercei mici cu șurub, o brățară tenis sau un inel reglabil sunt câteva exemple de cadouri potrivite pentru aceste persoane.

7. Sufletul petrecerii

Persoanele sangvinice iubesc distracția și socializarea. Se exprimă prin accesorii cât mai strălucitoare și colorate. Doar nu degeaba poartă eticheta de “fluturi sociali”! Ele sunt sufletul petrecerii, așadar preferă să aibă accesorii asortate cu ținutele, prin care să se exprime.

Piesele îndrăznețe, în culori strălucitoare vor completa orice personalitate extrovertită. Sunt șanse mari să iubească un aspect stivuit sau stratificat, așa că un set de brățări sau coliere cu pietre semiprețioase colorate este o opțiune grozavă pentru cadou!

Vizitează magazinul podoabelemele.ro pentru mai multe idei de bijuterii cadou, inclusiv în funcție de luna nașterii și de zodie!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#bijuterii, #cadou, #oferire bijuterii , #stiri life style