O vedeta surprinde: De Slav stiu vag ca imi este coleg la Pro Tv, dar pe duduia Dragusanu nu o cunosc

Vineri, 07 Martie 2014, ora 14:57 3722 citiri
Foto: Arhiva

Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt pe primele pagini ale ziarelor mondene, insa mai exista si persoane publice care nu prea ii cunosc. Printre acestea se numara si Florin Calinescu.

Actorul a uimit cand a declarat, vineri, la Kanal D ca nu prea stie cine sunt cei doi, mentionand ca de Victor a auzit vag, pentru ca sunt colegi la Pro Tv, dar de Bianca nu.

"De Slav stiu vag pentru ca este un fel de coleg de-al meu de la Pro TV si duduia Dragusanu nu stiu cine este. Jur", a declarat Florin Calinescu.

Acesta a precizat ca se uita foarte rar la televizor si atunci cand face acest lucru vizioneaza o caseta sport sau programele de sport.

Totusi, actorul spune ca sunt cateva persoane care transmit cu adevarat un mesaj si ca il apreciaza pe Quentin Tarantino.

"Pe Tarantino il apreciez din lumea televiziunii. Pe Cotabita, Adrian Enache - ma raportez la astia. Trebuie sa imi scot palaria in fata Parazitii sau BUG Mafia. Astia da. Admir oamenii care spun lucrurilor pe nume. Trebuie sa imi scot palaria", a adaugat Florin Calinescu.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News