Ce spune selecționerul Spaniei despre golul fenomenal marcat de Bianca Bazaliu: ”Acel dram de noroc”

Sambata, 12 Noiembrie 2022, ora 10:36 5012 citiri
Bianca Bazaliu

Naţionala feminină de handbal a României a învins dramatic echipa Spaniei, cu scorul de 28-27 (12-11), vineri seara, la Skopje, în primul lor meci din Grupa principală 2 a Campionatului European - EHF EURO 2022, găzduit de Slovenia, Macedonia de Nord şi Muntenegru.

România a controlat jocul trei sferturi din timp, apoi la un moment dat a părut că scapă meciul din mână, fiind condusă la două goluri, dar a revenit pe final şi a câştigat printr-un gol fantastic marcat în ultima secundă de Bianca Bazaliu.

Jose Ignacio Prades, selecționerul Spaniei, a comentat după meci eșecul naționalei sale și golul fabulos al Biancăi Bazaliu.

„Este o înfrângere total nemeritată. Fetele au făcut un efort foarte mare. Dar așa e în sport și trebuie să învățăm. Înfrângerile fac parte din procesul de învățare. Fetele mereu au crezut că pot câștiga, dar ne-am duelat cu Pintea, care a fost grozavă, și cu Neagu, care ne-a făcut mult rău prin pasele și aruncările sale.

Doar ghinionul de la ultimele aruncări și acel dram de noroc pe care l-a avut România ne-au făcut să nu obținem mai mult.

Nu pot să le reproșez nimic fetelor. Din contră. Acum trebuie să le încurajez, pentru că ne așteaptă o finală cu Țările de Jos”, a spus Jose Ignacio Prades.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News