Tatal Biancai Andreescu, despre relatia sportivei cu Simona Halep si legaturile cu Romania

Luni, 16 Septembrie 2019, ora 16:01 37940 citiri
Foto: Instagram/Bianca Andreescu

Nicu Andreescu, tatal proaspetei campioane de la US Open, a vorbit despre relatia pe care Bianca o are cu Simona Halep, dar si despre legaturile cu Romania.

Tatal tenismenei in varsta de 19 ani spune ca intre Bianca si Simona exista doar o relatie de respect, nu si de prietenie, avand in vedere ca cele doua nu s-au intersectat prea des.

"Nu se cunosc foarte bine. S-au intalnit odata la Montreal, au facut un antrenament. Nu pot sa spun ca sunt prietene, dar Simona a felicitat-o dupa ce a castigat Indian Wells si dupa Toronto. Bianca a felicitat-o si ea dupa Wimbledon. Nu este o prietenie, dar se cunosc", a afirmat Nicu Andreescu pentru RTVNY.

De asemenea, Nicu Andreescu a mentionat ca, desi sportiva s-a nascut in Canada, in familie vorbeste doar in limba romana.

"Bianca a inceput tenisul in Romania, la 6 ani. Sotia s-a mutat impreuna cu Bianca acolo, am vrut sa incepem un business. Doi ani si jumatate a facut tenis acolo. De acolo stie si limba, stie sa si scrie. Noi vorbim acasa in romana si asta o ajuta.

Mergem acasa in fiecare an, in Valcea, la familie. Ea trebuie sa vorbeasca romaneste si asta a ajutat-o foarte mult. Sper sa nu uite niciodata limba romana", a adaugat Nicu Andreescu.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii