Presa din Canada, despre Bianca Andreescu: Regina B inca rupe norma

Miercuri, 06 Noiembrie 2019, ora 10:01 8201 citiri
Foto: Instagram/Bianca Andreescu

Jurnalistii din Canada scriu ca Bianca Andreescu reuseste sa ramana cu moralul ridicat chiar si dupa accidentarea grava suferita la genunchi.

Portalul Narcity noteaza ca Bianca se consoleaza cu toate cadourile pe care le primeste din partea sponsorilor dupa accidentare.

"Primul mesaj al Biancai dupa accidentarea la genunchi arata ca ea inca rupe norma! Regina B nu se lasa doborata de accidentare!", au notat cei de la Narcity.

Bianca a publicat pe contul de Twitter o poza alaturi de un BMW primit din partea noului sau sponsor. De asemenea, tanara sportiva a semnat recent un contract de sponsorizare si cu Rolex.

"Cum poti sa fii trista in legatura cu orice cand oamenii continua sa te plateasca doar ca sa detii anumite lucruri tari? Este greu sa te prezinti ca fiind un om obisnuit cand ai milioane de dolari in cont, iar Rolex si BMW iti tin de cald noaptea, nu ca n-ar fi meritat asta", continua cei de la Narcity.

Bianca va face o pauza de la tenis in jur de 6 saptamani si va rata o parte a pregatirii pentru noul sezon, din cauza accidentarii de la Turneul Campioanelor.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News