Canadienii prezinta o imagine de colectie cu Simona Halep si Bianca Andreescu: Momentul care i-a schimbat cariera tinerei sportive

Joi, 12 Septembrie 2019, ora 07:05 24262 citiri
Foto: Rogers Cup

Jurnalistii canadieni prezinta o imagine in care apar Simona Halep si Bianca Andreescu, realizata in 2016.

Pe cand avea doar 16 ani, Bianca Andreescu a avut ocazia sa-si intalneasca pentru prima data idolul, pe Simona Halep.

Jurnalistii de la Journal de Montreal amintesc faptul ca cele doua s-au intalnit in 2016, la un eveniment dedicat tinerilor, e a avut loc la Rogers Cup.

"In 2016 am participat la Rogers Mini Cup. Nu m-as fi gandit niciodata ca le voi intalni pe viitoarele campioane de la Rogers Cup: Simona Halep si Bianca Andreescu. Visul a continuat in acest an, deoarece ele au castigat cate o finala de Grand Slam: Simona Halep la Wimbledon si Bianca Andreescu la US Open", a scris ziarul canadian.

La acel moment, Bianca si Simona au efectuat si o sedinta de pregatire. La final, cele doua au discutat, iar Simona i-a dat cateva sfaturi.

Printre ele, Simona i-a recomandat sa renunte la circuitul junioarelor si sa joace in WTA, fiind convinsa ca are toate calitatile necesare sa faca fata la un nivel ridicat.

Peste ani, Bianca Andreescu avea sa declare ca discutia avuta cu Simona i-a marcat cariera, intrucat din acel moment s-a concentrat pe circuitul profesionist.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News