Bianca Andreescu, in izolare in Australia. Sportiva nu are voie sa paraseasca camera de hotel timp de 14 zile

Duminica, 17 Ianuarie 2021, ora 09:22 7817 citiri
Foto: Instagram / biancaandreescu

Sylvain Bruneau, antrenorul jucatoarei de tenis Bianca Andreescu, a anuntat, sambata, ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus dupa ce a ajuns la Melbourne cu un charter de la Abu Dhabi, informeaza presa canadiana.

Sylvain Bruneau a afirmat ca a urmat toate protocoalele si procedurile de securitate, a avut rezultate negative la testul efectuat cu 72 de ore inainte de plecare si s-a simtit "foarte bine" cand a urcat in avion.

Bruneau a precizat ca restul echipei sale, inclusiv Bianca Andreescu, au avut rezultate negative.

El spune ca nu stie cum a contractat virusul. Antrenorul s-a declarat foarte trist de situatie si ii pare rau pentru consecintele asupra celor cu care a calatorit in avion.

Cei 23 de jucatori care au sosit cu zborul afectat au intrat intr-o carantina stricta de 14 zile in camerele lor de hotel, pe care nu vor putea sa le paraseasca, astfel ca nu vor avea voie sa se antreneze in acest timp.

Trei cazuri pozitive au fost depistate in Australia in randul jucatorilor, staff-urilor lor si oficialilor care au calatorit la Antipozi cu zboruri charter. In urma acestor testari, 47 de jucatori care au facut deplasarea cu doua zboruri charter, unul de la Abu Dhabi si altul de la Los Angeles, vor intra in izolare timp de doua saptamani.

Sorana Cirstea, revoltata din cauza carantinei din Australia. "E un vis devenit realitate. Nu putem sa concuram dupa ce am stat 14 zile pe canapea"

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
FrumoasaTara
rank 5
Iecstraordinar, de nemaiincotzopenit de dansenzatzionescu !!!