Bianca Andreescu, în tandrețuri cu noul iubit: ”La mulți ani, frumosule!” Ce meserie are tânărul de care s-a îndrăgostit tenismena FOTO

Marti, 14 Decembrie 2021, ora 09:34 8962 citiri
Bianca Andreescu

Tenismena canadiană de origine română Bianca Andreescu (21 de ani, locul 46 WTA) e la capătul unui sezon de coșmar în circuitul profesionist, însă pe plan personal pare să-i meargă mai bine ca niciodată.

Extrem de discretă până în prezent cu viața sentimentală, Bianca Andreescu e dispusă să facă un pas înainte. Cel puțin asta se poate deduce după ultima sa postare pe Instagram, în care apare alături de un tânăr despre care presa a vorbit la un moment dat că ar fi noul său iubit.

”La mulți ani, frumosule!”, este mesajul transmis în limba engleză de Bianca Andreescu în legătură cu imaginea care se poate vedea mai jos.

Bărbatul care a apărut în viața Biancăi se cheamă Derek Nathanael, care nu este însă o persoană publică. Potrivit primelor informații, iubitul tenismenei este tehnician IT în Montreal, iar în timpul liber e pasionat de karate, disciplină pe care o predă copiilor în școli.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
iahim
rank 5
boratura ai e frumos? Halep si-a ales unul dintre noi,