Bianca Andreescu dezvaluie ca a vrut sa recurga la un gest extrem la Madrid Open Virtual Pro

Duminica, 10 Mai 2020, ora 11:00 3757 citiri
Foto: Instagram/Bianca Andreescu

Bianca Andreescu a dezvaluit ca a vrut sa recurga la un gest surprinzator la turneul virtual de tenis organizat saptamana trecuta de Ion Tiriac.

Tanara jucatoare spune ca a vrut sa se retraga din competitie intrucat conexiunea sa la Internet era proasta si nu putea juca la nivelul ei obisnuit.

In plus, Bianca dezvaluie ca a vrut inclusiv sa arunce PlayStation-ul pe geam, nemultumita de infrangerile suferite.

"Am avut o conexiune de rahat si s-a intrerupt foarte des. Le-am spus organizatorilor ca nu vreau sa le ofer adversarelor posibilitatea sa ma invinga avand aceasta conexiune praf. Mi-au spus insa ca nu ma pot retrage deoarece m-am inscris deja. Am vrut sa imi arunc Play Station-ul pe geam. Nu glumesc.

Cu Sorana Cirstea a fost cel mai bun meci al meu din turneu chiar daca am pierdut. Pana la urma, a fost ceva distractiv de facut. Sper totusi sa nu fie acesta viitorul meu. Vreau sa revenim la normal si sa jucam din nou tenis", a spus Bianca Andreescu pentru Eurosport.

Cum turneul adevarat a fost anulat, organizatorii de la Madrid au gazduit unul virtual, pe PlayStation. Competitia feminina a fost castigata de Kiki Bertens.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News