Bianca Andreescu, despre Simona Halep: ”Este ceva foarte personal"

Duminica, 05 Noiembrie 2023, ora 14:26
3471 citiri
Bianca Andreescu, despre Simona Halep: ”Este ceva foarte personal"
Bianca Andreescu

Jucătoarea de tenis canadiană de origine română Bianca Andreescu a afirmat, sâmbătă, cu ocazia lansării cărţii "Bibi joacă tare" în limba română, la Bucureşti, că obiectivul său principal rămâne să ajungă numărul unu în clasamentul WTA, fiind de asemenea convinsă că va reuşi în viitor să egaleze performanţa din 2019, când a cucerit titlul la US Open.

"Sigur că mă gândesc la performanţe precum câştigarea US Open. Eu am foarte multă încredere în mine şi în calitatea jocului meu de tenis, şi sunt convinsă că da, în curând se va întâmpla. Locul 1 mondial rămâne obiectivul meu şi sper ca la Jocurile Olimpice în 2024 să realizez lucruri măreţe", a declarat Andreescu.

Aflată locul 92 în ierarhia mondială în acest moment, Bianca Andreescu a afirmat că i-ar fi plăcut să joace pentru România.

"Ar fi fost frumos să joc pentru România, dar eu m-am născut în Canada şi nu pot să comentez foarte multe despre tenisul românesc. Nu ştiu, poate se va întâmpla asta. Pe Simona Halep am cunoscut-o cu mult timp în urmă în Canada. Mi-ar plăcea să mă antrenez cu Sorana Cîrstea, cu Mihaela Buzărnescu sau Simona Halep. Să vedem ce se va întâmpla cu ea, când va reveni pe teren. Nu pot să comentez nimic din ceea ce i s-a întâmplat, este ceva foarte personal", a mai spus Bianca Andreescu.

Jucătoarea Bianca Andreescu şi-a lansat, sâmbătă, la librăria Humanitas de la Cişmigiu, din Bucureşti, volumul biografic "Bibi joacă tare", în limba română, "o poveste despre tenis, meditaţie şi o căţeluşă pe nume Coco", aşa cum a fost prezentată pe copertă. Cartea a apărut la editura Curtea Veche Publishing, traducerea în limba română fiind asigurată de Alina Gabriela Rudeanu.

La finalul prezentării cărţii, Bianca Andreescu a răspuns întrebărilor venite din sală, după care a acordat autografe.

Jucătoarea care a sărit în apărarea Simonei Halep și-a anunțat retragerea. Ce record fabulos deține în WTA
Jucătoarea care a sărit în apărarea Simonei Halep și-a anunțat retragerea. Ce record fabulos deține în WTA
Franţuzoaica Alizé Cornet se va retrage după Openul Franţei, a anunţat la Canal+, sâmbătă seara. Aflată pe locul 11 în lume în 2009, Alizé Cornet şi-a lăsat amprenta asupra tenisului...
Eliminată fără drept de apel la Madrid, Sorana Cîrstea a vorbit despre Simona Halep: ”Capitol închis”
Eliminată fără drept de apel la Madrid, Sorana Cîrstea a vorbit despre Simona Halep: ”Capitol închis”
Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă fără drept de apel de poloneza Iga Swiatek, liderul mondial, cu 6-1, 6-1, sâmbătă, în runda a treia a turneului WTA 1.000 de la...
#Bianca Andreescu, #Simona Halep, #wta, #tenis , #stiri tenis