Bianca Andreescu, despre legatura speciala pe care o are cu Simona Halep

Joi, 07 Mai 2020, ora 13:00 10694 citiri
Foto: Hepta.ro

Bianca Andreescu a vorbit despre legatura speciala pe care o are cu Simona Halep.

Bianca spune ca Simona a fost idolul sau din copilarie si ii este recunoscatoare pentru tot sprijinul acordat in ultimii ani.

"Suntem toate competitoare, dar in afara terenului suntem prietenoase una cu cealalta. Este o persoana foarte draguta. Prima data cand am intalnit-o a fost in Canada, la Rogers Cup, in 2016 sau 2017. Nu-mi amintesc exact. In Montreal am vizitat impreuna copiii de la clinica la Stadionul Olimpic si-mi amintesc ca mi-a oferit cateva sfaturi foarte bune, mi-a vorbit frumos despre jocul meu pentru ca ma vazuse pe teren, nu-mi amintesc unde si cand, dar stiu ca mi-a spus ca ma urmarise.

Mi-a spus ca-i place stitlul meu de joc si m-am simtit foarte bine atunci. Apoi ne-am intalnit in circuit si am vorbit in limba romana. Am jucat impreuna la Shenzhen si a fost un meci incredibil, unul dintre cele mai bune ale mele pana in setul al treilea. Dar a fost incredibil sa-mi vad idolul transformat in rival. E un sentiment minunat", a spus Bianca pentru EuroSport.

Bianca Andreescu si Simona Halep s-au intalnit o singura data, anul trecut la Turneul Campioanelor, cand jucatoarea din Constanta s-a impus cu 3-6, 7-6 (6), 6-3.

De atunci, Bianca nu a mai jucat tenis, fiind accidentata grav. Ea spera ca va reveni dupa ce sezonul va fi reluat.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News