Rochii celebre purtate de Beyonce, Mariah Carey si Christina Aguilera, scoase la licitatie

Vineri, 20 Noiembrie 2020, ora 03:37 1718 citiri
Beyonce / Foto: Facebook.com

O colectie de rochii de seara emblematice purtate de unele dintre cele mai cunoscute figuri din industria divertismentului, intre care Beyonce, Mariah Carey si Christina Aguilera, vor fi scoase la licitatie luna viitoare, potrivit Billboard.

Rochiile fac parte din arhiva designerului Randi Rahm din New York. Creatiile ei vor fi licitate pe 2 si 3 decembrie, live din Beverly Hills si online, a anuntat casa Julien's Auction.

Cel mai scump lot este reprezentat de rochia mini nude, cu franjuri, purtata de cantareata Beyonce la a 50-a aniversare a fostei prime doamne Michelle Obama, in 2014. Ea este estimata la 3.000 - 5.000 de dolari. La vanzare sunt scoase alte trei creatii purtate de Beyonce.

Rochia din matase mov purtata de Mariah Carey in videoclipul "We Belong Together" (2005), estimata la 2.000 - 4.000 de dolari, si o creatie din satin negru purtata de Christina Aguilera la petrecerea de dinaintea galei Grammy 2007, cu aceeasi estimare, fac parte de asemenea din colectie.

In catalog sunt incluse rochii purtate, intre altele, de Catherine Zeta-Jones, Ashanti, Carrie Underwood, Jennifer Hudson, Katy Perry si Jennifer Lopez.

Colectia va fi expusa intre 23 si 27 noiembrie la Julien's Auction din Beverly Hills.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News