Jay Z, batut de cumnata in lift. Beyonce rupe tacerea

Vineri, 16 Mai 2014, ora 14:23
5983 citiri
Jay Z, batut de cumnata in lift. Beyonce rupe tacerea
Foto: beyonce.com

Dupa mai multe zile de speculatii pe marginea incidentului dintr-un lift al Hotelului Standard, din New York, cand Jay Z a fost agresat de cumnata sa, Solange Knowles, chiar sub privirile lui Beyonce, cantareata a decis sa ia pozitie, iesind cu o declaratie publica.

Jay Z, batut in lift de sora lui Beyonce (Video)

Este unul dintre rarele momente in care Beyonce alege sa faca o declaratie publica pe marginea unui incident prezentat de presa, relateaza ContactMusic. Aceasta a anuntat oficial ca familia si-a "rezolvat" problemele.

Daca pana acum reprezentantii celor trei au refuzat sa comenteze pe aceasta tema, dupa aparitia filmarii din lift pe Internet, singura urmare fiind concedierea unui salariat al hotelului, Beyonce a decis sa faca publica o pozitie, intr-o declaratie pentru Associated Press. Desi nu a intrat in detalii, refuzand sa spuna ce anume a dus la altercatie, cantareata a spus ca sotul si sora ei si-au cerut reciproc scuze.

Ce a patit cel care a postat pe Internet filmuletul in care Jay Z ia bataie

Aceasta catalogheaza incidentul ca fiind unul "nefericit", pe marginea caruia s-au facut nenumarate speculatii.

"Cel mai important este ca familia noastra a rezolvat problema", a spus ea. "Jay si Solange si-au asumat fiecare partea de responsabilitate (...) Amandoi si-au cerut scuze si am trecut peste moment ca o familie unita", a declarat Beyonce.

Aceasta neaga ca mai tanara ei sora ar fi fost sub influenta alcoolului sau a unor substante ilegale.

"Familiile au probleme si noi nu suntem diferiti"

"Pana la urma, familiile au probleme si noi nu suntem diferiti. Ne iubim si, mai presus de toate, suntem o familie. Am lasat incidentul in urma si speram ca toata lumea va proceda la fel", incheie aceasta.

Incidentul la care face referire Beyonce a avut loc in urma cu putin peste o saptamana, la Met Gala, in New York. Pe inregistrarea care a devenit virala se poate observa cum Solange il admonesteaza pe Jay Z, parand ca ridica glasul la el. Mai mult, il si loveste in mai multe randuri. Tinuta de un bodyguard, aceasta reuseste sa il loveasca cu picioarele.

In tot acest timp, rapperul se retrage intr-unul dintre colturile liftului, in timp ce Beyonce priveste intreaga scena, fara a interveni.

Cat a costat ca Beyonce si Jay Z sa fie facuti de ras

Vineri a iesit la iveala si cat a costat inregistrarea buclucasa, care a facut de ras unul dintre cele mai puternice cupluri ale lumii: un sfert de milion de dolari.

Conform Business Insider, angajatul care joi a fost concediat a copiat pe telefonul mobil inregistrarea facuta cu camerele de supraveghere, ce apartinea Hotelului Standard, dupa care a dat "sfoara in tara" privind vanzarea acesteia.

A ales cel mai bun pret: 250.000 de dolari, oferta fiind facuta de TMZ.

Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
#Beyonce declaratie publica lift, #Beyonce Jay Z batut lift, #bataie lift pozitie oficiala Beyonce, #Jay Z batut lift Solange, #pret vanzare inregistrare bataie lift , #stiri Beyonce